ZİYARETÇİ DEFTERİ

Mesajınız Yönetici onayından sonra eklenecektir !
(*) Yıldızlı alanların doldurulması zorunludur !
Toplam 261 tane kayıtlı yazı var
Hüseyin güloğlu ankara / 16 Mart 2016
Saygıdeğer Kardeşim, Çok Kıymetli Devrem
Bir devre arkadaşın olarak ne kadar gurur duysak azdır,
Makam ve Görev tazminatının sizinde yaptığınız çalışmalarda gördüğüm gibi Başçavuş ve Kıdemli Başçavuş'lara verilmesi çok hayırlı olacaktır. böylece bizlere yıllardır yapılan haksızlık sona erecektir.
Bizlerin sorunlarının çözümü için hükümet nezdinde yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz emekler için ne kadar teşekkür etsek azdır, Tüm çalışmalarını yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum.
Bir sonraki milletvekili genel seçimlerinde meslektaşlarımızı temsilen TBMM'de görmeyi çok arzu ediyorum. Yüce Allah hayırlı ve uzun ömürler versin başarılarını daim etsin.
Ali Ercan 13 Mart 2016
Allah sizi başımızdan eksik etmesin..
Allah ne muradiniz varsa versin..
Siz Allahın bir lütfusunuz..
Bir dahaki seçimlere vekillik olur inşallah..
Daha şimdiden hak etmiş gördüm sizi..
uğur koç istanbul / 12 Mart 2016
Sayın Yüksel Binici öncelikle çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Umarım mecliste yer alır ve astsb camiasının sorunlarını çok daha etkili bir şekilde savunursunuz. Sizi başrılar diliyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın.
Ramazan CAN Bursa / 04 Mart 2016
Değerli Büyüğüm,
Sizin çalışmalarınızı, camiamıza katkılarınızı yakından takip etmekteyiz.Hukuki sınırlar içinde kalarak yapılacak olan hak aramalarımızda siz değerli büyüklerimizin katkıları ile sonuca ulaşacağımıza inancım tamdır. Selam ve saygılarımla
Assubay 2023 01 Mart 2016
Sayın Yüksel bey

Assubay zümresinin yüz akısınız ,

Assubay sorunları için hükümet nezdinde verdiğiniz çalışmalar için size minnettarız çok çok teşekkürler,

Makam ve Görev tazminatının Başçavuş ve Kıdemli Başçavuş'lara verilmesi zümremiz için daha hayırlı olacaktır. Aksi halde Assubayların tamamı alamaz ve haksızlık artarak devam eder.

Çalışmalarınızı yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum..

Sizi zümremizi temsilen TBMM'de görmeyi çok istiyorum . Teşekkürler ömrünüze bereket Saygılar
CELAL ÇATAR KOCAELİ / 27 Şubat 2016
Sayın Yüksel BİNİCİ Beyfendi

Astsubay sorunları konusunda gösterdiğiniz emek ve çabalarınıza çok teşekkür ederim. Bu konuda sizi gönülden destekliyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Yüce Allah'tan sağlıklı ve uzun ömürler dilerim. Yüce Allah'ın rahmeti her zaman üzerinizde olsun.
Selam ve sevgilerimle..
Assubay Kayseri / 27 Şubat 2016
Sayın Yüksel BİNİCİ Beyfendi

Assubay sorunları konusunda emeğiniz çok size minnettarız ..

TBMM'de sizi camiamızı temsilen görmeyi çok istiyoruz ..

Sizden Makam ve Görev tazminatı konusunda müjdeli haberi bekliyoruz ..

Zat-ı alinize ve Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU'na çok güveniyoruz ..
MUSTAFA BOLKAN 24 Şubat 2016
Sayın komutanım bizler için çok emek verdiğinize şahit oluyoruz yapmış olduğunuz gayretli çalışmalar için çok teşekkür ederiz...Başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizi her zaman destekliyoruz. Sizleri inşallah Milletvekili olarak mecliste görmek isteriz

ŞANİ GÖKÇE BALIKESIR / 24 Şubat 2016
Kardeşim Yüksel Binici çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Başarılar diliyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Sizleri takip ediyorum ve her zaman destekliyorum....
Engin Kurnaz Ankara / 22 Şubat 2016
Sevgili devre arkadaşım, meslekdaşım, kardeşim, gerek TEMAD Genel Başkan Yrd. olduğun dönemde gerekse sonrasında , hem TEMAD için hemde Asb. camiası (emekli ve muvazzaf) ve hatta Uzm.Erb. İle Erbaş ve erlerin maaşları, özlük hakları ve intibaklar için yapmış olduğun çalışmalara yakınen şahit oldum. Yine TEMAD'da görevli Ynt.Krl. Üyelerimizle koordineli olarak ve münferit olarak tazminatların alınması içinde TBMM'de yaptığın çalışmaların için başarılar diliyorum. İnşallah bir gün seni TBMM çatısı altında vekil olarak da görürüz kardeşim, sen bunu hak ediyorsun. Alllah yar ve yardımcın olsun, selametle.