HABERLER
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN 18 Eylül 2016

Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamayı kendine ilke edinmiş Türk Milleti şuan sahip olduğu her şeyi bu bayrak altında mücadele etmiş insanlara borçludur.Birçok şehit ve gazi bu vatan uğruna mücadelede bulunmuştur. Sene de bir gün de olsa gazilerimizi anmak onlara minnet borcumuzu bir şekilde göstermek için çok önemli bir gündür 19 Eylül. Tarihten bu yana bu millet uğruna mücadele etmiş Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun....Haber detayı için tıklayınız.
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 12 Eylül 2016

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...Haber detayı için tıklayınız.
TACİSER İÇYER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 08 Eylül 2016

07 Eylül 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ 06 Eylül 2016 öğle saatlerinde evinde dinlenirken rahatsızlanıp vefat eden Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Bşk. Yrd. ve MKYK üyesi Taciser İÇYER için Hacı Bayram Camiisi'nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze namazına katıldı. ...Haber detayı için tıklayınız.
AHİD GENEL BAŞKANI SAYIN HİLMİ YAMAN ZİYARET EDİLDİ 07 Eylül 2016

7 Eylül 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ ve Mehmet YAMAN Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Yeni Genel Başkanı Sayın Hilmi YAMAN'ı makanımda ziyaret ederek 13 Ağustos 2016 tarihinde AHİD’in 14. Olağan Genel Kurulunda seçilerek göreve başlamasından dolayı tebrik ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundurlar....Haber detayı için tıklayınız.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 Ağustos 2016

Aziz Türk Milletinin tarihte yazmış olduğu destan "Kurtuluş Savaşı" Mücadelesinin zafer günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türk milletine kutlu olsun....Haber detayı için tıklayınız.
ŞEHİT J.KOMD. ER TUNAHAN DOKTUR'U MEMLEKETİ KAZAN'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK 29 Ağustos 2016

Yüksel BİNİCİ 29 Ağustos 2016 Tarihinde HAKKARİ'de PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirilmeye çalışılırken infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 20 yaşındaki J.Komd. Er Tunahan Doktur'un, memleketi Ankara'nın Kazan ilçesinde düzenlenen cenazesine katıldı ve son yolculuğuna uğurladı....Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN ŞEHİT ASTSUBAY BÜLENT AYDIN'IN EŞİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU 28 Ağustos 2016

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde, Genelkurmay Başkanlığında şehit olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruma astsubayı Bülent Aydın'ın eşi Şahnaz Aydın, eşinin, darbecilere karşı ilk kurşunu sıkarak darbenin seyrini değiştirdiğini kaydetti...Haber detayı için tıklayınız.
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN İLK ŞEHİDİ KAHRAMAN ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ BÜLENT AYDIN 22 Ağustos 2016

KAHRAMAN ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ BÜLENT AYDIN KARA KUVVETLERİ KOMUTANINI KORURKEN ŞEHİT EDİLDİ...Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ÖMER HALİSDEMİR'İN İSMİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ'NE VERİLDİ 20 Ağustos 2016

15 Temmuz Darbe girişimi esnasında tarihin gidişatını değiştiren, Memleketi Niğde'nin Bor İlçesi olan Kahraman Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR'in adı Niğde Üniversitesinin adı ile değiştirildi. ...Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN GAZİ UZMAN ÇAVUŞ OSMAN GÜL'E ANLAMLI ZİYARET 19 Ağustos 2016

19 Ağustos 2016 Cuma günü Yüksel BİNİCİ ve Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim BABÜR Ankara GATA'da tedavisi sürmekte olan Kahraman Gazi Uzman Çavuş Osman GÜL'ü ziyaret etti. ...Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ BÜLENT AYDIN'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ 13 Ağustos 2016

Yüksel BİNİCİ 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Salih Zeki Çolak'ı korurken şehit olan 2 Çocuk babası Kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent AYDIN (1991-83)'ın Ankara'daki evini ziyaret ederek taziyede bulundu....Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN GAZİ ASTSUBAY İSMAİL OĞUZ'U SAYIN BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA ZİYARET ETTİ 13 Ağustos 2016

13 Ağustos 2016 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr.Fatma Betül SAYAN KAYA ve Yüksel BİNİCİ Kahraman Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ'u evinde ziyaret etti. ...Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ ÖMER HALİSDEMİR'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ 11 Ağustos 2016

Yüksel Binici 11 Ağustos 2016 saat 16.00'da, Darbe gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek için gelen Darbeci generali vurduktan sonra cuntacı hainler tarafından şehit edilen ve darbenin gidişhatını değiştiren, Özel Kuvvetler komutanlığında görev yapmakta olan Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR(1999-84) 'in ailesini Ankara'da bulunan evinde ziyaret ederek taziyede bulundu....Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN GAZİ ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ İSMAİL OĞUZ "KARDEŞ KARDEŞİ VURMAZ" DEDİ VURULDU 09 Ağustos 2016

8 Ağustos 2016 tarihinde saat 18.00'da Yüksel BİNİCİ Kahraman Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ'u evinde ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN GAZİ UZMAN ÇAVUŞ OSMAN GÜL KOMUTANINI KORUMAK İÇİN GİTTİ VURULDU 09 Ağustos 2016

15 Temmuz darbe akşamında Gölbaşı Özel Kuvvetlerinde (ART) Ani Reaksiyon Timin'de görevli olan Uzman Çavuş Osman Gül verilen emir üzerine Tümgeneral Zekai Aksakallı korumak üzere Kara Kuvvetleri Spor Okuluna gitti ve darbeci hainler tarafından kullanılan kobra helikopterden açılan ateş sonucu bacağından ağır yaralanarak bir bacağını kaybetti....Haber detayı için tıklayınız.
KAHRAMAN GAZİMİZ ZİYARET EDİLDİ 08 Ağustos 2016

8 Ağustos 2016 saat 15.00'da Yüksel BİNİCİ ve Mehmet YAMAN Hava Kıdemli Başçavuş Erdal Aydoğdu'nun yeğeni Kahraman Gazi Resul Emin Aydoğdu'yu tedavi görmekte olduğu Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRASİ GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK 05 Ağustos 2016

Yüksel BİNİCİ ve Mehmet YAMAN 05 Ağustos 2016 Cuma günü Ankara Numune Hastanesinde 15 temmuz darbe girişimi sırasında göğsünü bu millete, bu vatana siper etmiş kahraman gazilerimizden Ersin KARABIÇAK,Fehmi TOPÇU,Süleyman TOK ve Mustafa ZOROVA'ı ziyaret etti.Yapılan ziyaretten dolayı demokrasi gazilerimiz çok memnun oldular ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı....Haber detayı için tıklayınız.
YÜKSEL BİNİCİ İHLAS HABER AJANSINA DARBE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU 01 Ağustos 2016

YÜKSEL BİNİCİ İHLAS HABER AJANSINA DARBE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU...Haber detayı için tıklayınız.
YÜKSEL BİNİCİ İHLAS HABER AJANSINA DARBE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU 31 Temmuz 2016

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı emekli Astsubay Yüksel Binici, FETÖ terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz darbe kalkışmasının nasıl önüne geçildiğini anlattı. Binici, darbenin yaklaşık 40 yıldır süregelen bir planın ürünü olduğunu belirterek, darbeye karşı olan askerlerin F-16 uçaklarının hedefleme sistemini bozduklarını ve büyük bir zayiatın önüne geçildiğini söyledi....Haber detayı için tıklayınız.
DARBEYİ ÖNLEYEN KAHRAMAN ASTSUBAYLAR 26 Temmuz 2016

15 Temmuz 2016, Türk milletine, Türk demokrasisine, Türk Devletine karşı yapılmış alçakça saldırı girişiminin tarih sayfalarına yazıldığı gün olmakla beraber ayrıca Türk milletinin demokrasiye, Vatanına ve devletine canı pahasına sahip çıktığı, tanklara, jetlere, kurşunlara göğsünü siper ettiği destansı zaferin tarihidir....Haber detayı için tıklayınız.
YÜKSEL BİNİCİ TRT KURDİ KANALI'NDA DARBE GİRİŞİMİNDE ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN ASTSUBAYLARI ANLATTI 21 Temmuz 2016

21 Temmuz 2016 Pazar Saat 19.00'dA Yüksel BİNİCİ TRT Kurdi Kanalına bir kez daha konuk oldu.Katıldığı programda 15 Temmuz 2016 tarihinde Paralel Terör örgütünün darbe girişiminde bulunması hakkında konuştu.Özellikle darbenin seyrini değiştiren Şehit Astsubayların kahramanlıklarını anlattı....Haber detayı için tıklayınız.
EMEKLİ ASTSUBAY HÜSEYİN HARDAL TANKLARA KARŞI KENDİNİ SİPER ETTİ 21 Temmuz 2016

Türk bayrağını açtı, tankın önüne geçti Emekli astsubay Hüseyin Hardal ile kayınbiraderi Abdullah Kaygusuz, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu gece, gözlerini kırpmadan tanklara karşı göğüslerini siper etti....Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ SON YOLCUĞUNA UĞURLADIK 18 Temmuz 2016

Yüksel BİNİCİ 17 Temmuz 2016 tarihinde Ankara’daki paralel yapının darbe girişimindeki saldırılarda hayatını kaybeden 7’i polis 2'si asker demokrasi şehidinin Kocaetepe Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. ...Haber detayı için tıklayınız.
YÜKSEL BİNİCİ TRT KURDİ KANALI'NDA 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ KONUŞTU 17 Temmuz 2016

17 Temmuz 2016 Pazar Saat 19.45'de Yüksel BİNİCİ TRT Kurdi Kanalına konuk oldu.Katıldığı programda 15 Temmuz 2016 tarihinde Paralel Terör örgütünün darbe girişiminde bulunması hakkında konuştu....Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY YİĞİT ŞAHİN NAYİM'İN MUTLU GÜNÜNDE YANINDAYDIK 08 Temmuz 2016

08 Temmuz 2016 Cuma günü Saat 19.00'da Yüksel Binici Astsubay Yiğit Şahin Nayim'in düğün törenine katıldı. 5 Eylül 2012 Afyon'da Mühimmat Deposunun Patlaması sonucu Şehit olan Kd. Bçvş Bedri NAYİM'in Oğlu Yiğit Şahin NAYİM'in mutlu gününde yanında oldu. Düğüne Emekli Astsubay Sayın Hakan POLAT, Emekli Astsubay Sayın Ekrem KARACA ve Sayın Mehmet YAMAN ile birlikte bulundular. ...Haber detayı için tıklayınız.
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 05 Temmuz 2016

Bayram bir araya gelmektir. Bayram, hoşgörüdür, sevgidir, saygıdır Bayram küskünlüklerin bitmesidir. Bayram gönüllerin bir olması için vesiledir. Bayram Komşunun, akrabanın, yoksulun kapısını çalmaktır. Bayram çocuklarda neşe, büyüklerde muhabbettir. Bayram kalplerde sevgi, gözlerde ışıktır. Bayram sevinçtir, huzurdur, mutluluktur. Bayram paylaşmaktır, berekettir, umuttur, özlemdir. Bayram özlemlerin kucaklaşmalara dönüşmesidir. Bayram Hatırlanmak...Haber detayı için tıklayınız.
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAYIN YALÇIN TOPÇU İLE MAKAMINDA GÖRÜŞTÜK 01 Temmuz 2016

1 Temmuz 2016 tarihinde saat 16.00'da Emekli Astsubay Yüksel Binici, Emekli Astsubay Musa KUZU,Emekli Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Esef MERDOĞLU, Başkan Yardmcısı Kudret CANBAZ, Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkanı Adnan OĞUZ ve Başkan Yardımcı Yüksel ÖZDEMİR Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Yalçın TOPÇU'yu makamında ziyaret ettiler. ...Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY TAZMİNATLARI AK PARTİ GRUBUNDA İLETİLDİ 21 Haziran 2016

Yüksel BİNİCİ 21 Haziran 2016 TBMM Ak Parti Grup Toplantısına katıldı. Yapılan toplantında Başbakan Sayın Binali Yıldırım, yoğun bir haftaya girdiklerini belirterek, AK Parti Grubu'nun önünde çok önemli düzenlemeler ve çalışmalar olduğunu kaydetti....Haber detayı için tıklayınız.
ŞEHİT BABALARI VE ŞEHİT EVLATLARI BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 19 Haziran 2016

Çocuk yaşta, baba sevgisine çok ihtiyaç varken, babasız büyümek tarif edilemeyecek kadar büyük bir eksikliktir.Okul yılları, çalışma hayatı, düğünler, doğumlar, hastalıklar, iyi günler, kötü günler her zaman her yerde insana yokluğunu sürekli hissettir....Haber detayı için tıklayınız.
KEÇİÖREN'DE KARS ARDAHAN IĞDIR ETKİNLİKLERİNE KATILDIK 17 Haziran 2016

Yüksel BİNİCİ 17 Haziran 2016 Cuma günü Ankara Keçiören Belediyesi tarafından 7?nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Azerbaycan Gecesine katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD ADANA KURUCU BAŞKANI MUHARREM GÜRIŞIK'I SON YOLCUĞUNA UĞURLADIK 15 Haziran 2016

15 Haziran 2016 tarihinde öğle namazını müteakiben TEMAD Adana kurucu başkanımız fedakar, emektar meslektaşımız Muharrem GÜRIŞIĞI Ankara Cebeci Askeri Mezarlığında yapılan törenle son yolcuğuna uğurladık. ...Haber detayı için tıklayınız.
ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI SAYIN AHMET ARSLAN'A ZİYARET 10 Haziran 2016

10 Haziran 2016 Tarihinde saat 15 00'da Kars Ardahan Iğdır Federasyonu olarak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk....Haber detayı için tıklayınız.
RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN 06 Haziran 2016

Yüce Rabbim tüm Müslüman alemine, mübarek Ramazan hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Allah'ım Terörle mücadelede hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetinle muamele eyle. Yaralanan kardeşlerimize şifa ver. Ailelerine ve milletimize sabır ve feraset ver. Ordumuzu ve devletimizi muzaffer eyle. İçimizdeki hainlere fırsat verme. Onları Kahru perişan eyle. Ümmet...Haber detayı için tıklayınız.
ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDIK 24 Mayıs 2016

24 Mayıs 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ Başbakan Sayın Binali Yıldırım , AK Parti Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini devrettiği törene katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN 21 Mayıs 2016

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mubarek günler vardır, beraberce ibadet edip dualar okumak için. ...Haber detayı için tıklayınız.
19 MAYIS ATATÜRK?Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN 19 Mayıs 2016

Türk Tarihinin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919?un 97.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI BASIN AÇIKLAMASINA KATILDIK 19 Mayıs 2016

19 Mayıs 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ Ak Parti Genel Başkan Adayı Basın Açıklamasına katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
TÜRK SİYASİ TARİHİNDE YERLİ VE MİLLİ İRADE PROGRAMI 12 Mayıs 2016

Yüksel BİNİCİ 12 Mayıs 2016 Perşembe günü Yerli Düşünce Derneğince ATO Kongre Salonun'da düzenlenen "Türk Siyasi Tarihinde Yerli ve Milli İrade" Programına katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI 07 Mayıs 2016

Yüksel Binici Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Nisan Ayı Danışma Meclisi Toplantısına katıldı...Haber detayı için tıklayınız.
ŞEHİT PİYADE ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ ADİL YURTOĞLU?NU SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK 06 Mayıs 2016

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Adil Yurtoğlu'nu, Ankara Çamlıdere ilçesinde son yolculuğuna uğurladık....Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY TAZMİNATLARI İÇİN MALİYE BAKANI SAYIN NACİ AĞBAL İLE GÖRÜŞÜLDÜ 03 Mayıs 2016

3 Mayıs 2016 Salı günü Yüksel BİNİCİ Maliye Bakanı Sayın Naci AĞBAL ile görüştü...Haber detayı için tıklayınız.
MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN 02 Mayıs 2016

Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Bütün İslam alemine sağlık,hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum....Haber detayı için tıklayınız.
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYESİ AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SAYIN ERKAN KANDEMİR İLE GÖRÜŞÜLDÜ 27 Nisan 2016

27 Nisan 2016 tarihinde TBMM Genel Kurul Binasında saat 18.30'da Emekli Astsubay Yüksel BİNİCİ, Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Musa KUZU ve Emekli Astsubay Mehmet ŞANLI TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Erkan KANDEMİR ile Astsubay tazminatları ve Başlangıç derecesi konularını görüştü....Haber detayı için tıklayınız.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN 23 Nisan 2016

Milli irademizin simgesi, kurtuluş mücadelemizin ateşi ve başlangıç noktası olan 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 96. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm Dünya Çocuklarına armağan ettiği bu önemli gün yüce Türk Milletine kutlu olsun....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTİ ETİMESGUT İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ 16 Nisan 2016

Yüksel BİNİCİ 16 Nisan 2016 tarihinde Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı ziyaret etti.Yapılan ziyarette Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Ahmet GÜNDOĞDU ile Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanı Sayın Mehmet İkbal YILMAZ ve ilçe teşkilatıyla gündeme dair konular konuşuldu....Haber detayı için tıklayınız.
MİLLİ SAVUNMA BAKANI AÇIKLAMADA BULUNDU 15 Nisan 2016

Yüksel BİNİCİ 15 Nisan 2016 Tarihinde Ankara Millet Camii?nde Cuma Namazı Sonrasında Milli Savunma Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ ile konuştu. ...Haber detayı için tıklayınız.
EMEKLİ ASTSUBAY BÜYÜKLERİMİZ İLE GÖRÜŞME 07 Nisan 2016

Yüksel BİNİCİ 07 Nisan 2016 tarihinde Tandoğan Orduevinde Emekli Astsubay Büyüklerimizle görüştü. Sorunlar ve beklentiler konusunda bilgilendirme ve istişarelerde bulundu....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI 02 Nisan 2016

27 Şubat 2016 Saat 10.00'da Yüksel Binici Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. ...Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY SORUNLARI AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİNE İLETİLDİ 01 Nisan 2016

01 Nisan 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ Çanakkale Milletvekili Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Bülent TURAN ile makamında Astsubayların tazminatları ve başlangıç dereceleri konularında görüşme yaptı. ...Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY TAZMİNATLARI BAŞBAKAN DANIŞMANLARINA İLETİLDİ 29 Mart 2016

29 Mart 2016 Salı TBMM Ak Parti Grup Toplantısı sonrası Yüksel BİNİCİ kuliste Başbakan Danışmanları, Ankara Ak Parti Milletvekilleri Sayın Ali İhsan ARSLAN ve Sayın Ertan AYDIN'a Astsubayların sorunları hakkında bilgiler iletti....Haber detayı için tıklayınız.