Yüksel Binici Kişisel Web Sayfası
HABERLER
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAYIN MURAT ALPARSLAN Ä°LE GÖRÜŞÜLDÃœ 14 Aralık 2015

14 Aralık 2015 günü saat 11.00'da 25. ve 26. Dönem Ankara Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ ve Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkanı Adnan OĞUZ ve Yardımcısı Yüksel ÖZDEMİR, Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Murat Alparslan ile görüştü. ...Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAY SORUNLARI VE ÇÖZÃœMLERÄ° 12 Aralık 2015

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan ve emekli olan astsubaylarımızın gerek çalışırken gerekse emeklilik hayatında birçok sorunla karşılaÅŸtığı yazılı, görsel,sosyal medyada ve birçok platformda dile getirilmektedir. BaÅŸbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOÄžLU Genel Seçim öncesi vermiÅŸ olduÄŸu müjde paketinde astsubaylar ile ilgili maddeleri gerçekleÅŸtirme adına çalışmalara baÅŸlamıştır.Bu süreçte gerek kamuoyu gerekse meslektaÅŸlarımızı bilgilendirme adÄ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAYIN ERTAN AYDIN Ä°LE GÖRÜŞÜLDÃœ 10 Aralık 2015

09 Aralık 2015 saat 20.00'da 25.ve 26.Dönem Ankara Milletvekili A.Adayı Yüksel Binici ve Emuzder Genel Başkanı Esef Merdoğlu, Başbakanın Siyasi İşlerden Sorumlu Başbakan Başdanışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Ertan AYDIN?la Astsubayların intibakları ile makam görev tazminatları ve Uzman erbaşların ek gösterge ve diğer özlük hakları konuları üzerine görüşüldü. Yapılan görüşmede seçim sonrası değerlendirmeler ve gündeme dair konularda ist...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAYIN JULÄ°DE SARIEROÄžLU Ä°LE GÖRÜŞÜLDÃœ 09 Aralık 2015

09 Aralık 2015 saat 12.00'da 25.ve 26.Dönem Ankara Milletvekili A.Adayları Yüksel Binici ve Mehmet Yaman,Emuzder Genel Başkanı Esef Merdoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Birol Doğan , Genel Sayman Kudret Canbaz, Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Julide SARIEROĞLU'la Astsubayların intibakları ile makam görev tazminatları ve Uzman erbaşların ek gösterge ve diğer özlük hakları konuları üzerine görüşüldü....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAYIN MURAT ALPARSLAN Ä°LE GÖRÜŞÜLDÃœ 07 Aralık 2015

07 Aralık 2015 günü saat 14.00'de Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Murat Alparslan ile 25. ve 26. Dönem Ankara Milletvekili A.Adayları Yüksel Binici ve Mehmet Yaman görüştü....Haber detayı için tıklayınız.
5 ARALIK 1934 TÃœRK KADINLARININ PARLAMENTOYA SEÇİLME HAKKI VERÄ°LMESÄ°NÄ°N YILDÖNÃœMÃœ 04 Aralık 2015

1926 yılında Türkiye Büyük Millet Millet Meclisi tarafından kabul edilerek yürürlüğe giren ve Türk kadınını adeta esaret zincirinden kurtaran medeni kanun ile bugünkü edinilmiş tüm kadın haklarının temeli oluşturulmuştur....Haber detayı için tıklayınız.
YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° METEOROLOJÄ°NÄ°N SESÄ° RADYOSUNA KONUK OLDU 02 Aralık 2015

Meteorolojinin Sesi Radyosunda yayınlanan, Özgür YILMAZ'ın hazırlayıp sunduğu "Bir Konu Bir Konuk" programının 16 Kasım 2015 tarihinde konuğu Araştırmacı Yazar Yüksel BİNİCİ'ydi. Yüksel BİNİCİ ile "Sivil Toplum Kuruluşları" üzerine bir sohbet gerçekleştirildi....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° KARS MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° AHMET ARSLAN MAKAMINDA ZÄ°YARET EDÄ°LDÄ° 01 Aralık 2015

01 Aralık 2015 Salı,Araştırmacı Yazar Yüksel BİNİCİ Ak Parti Kars Milletvekili Sayın Ahmet ARSLAN'ı makamında ziyaret etti.Seyfettin Boğazlı ve Azerbaycan D18 Partisi Genel Başkanı Sayın Ruslan İzzetli de görüşmede bulundu. ...Haber detayı için tıklayınız.
RESEN EMEKLÄ°LER DERNEĞİ'NDEN YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'YE TEÅžEKKÃœR PLAKETÄ° 20 Kasım 2015

15 Kasım 2015 Pazar günü REDER (Resen Emekliler Derneği) Genel Başkanı Süleyman GÖNCÜ Emekli Astsubay Yüksel BİNİCİ'ye Meslektaşlarına yapmış olduğu katkı ve hizmetler için bir teşekkür plaketi verdi....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° KARS MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° AHMET ARSLAN MAKAMINDA ZÄ°YARET EDÄ°LDÄ° 17 Kasım 2015

17 Kasım 2015 Salı,TBMM?nin 26. dönem açılış oturumu ve yemin töreninde, Araştırmacı Yazar Yüksel Binici ve Sarıkamış Belediye Başkanı Sayın Köksal Toksoy Ak Parti Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret ederek Milletvekilliğinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. ...Haber detayı için tıklayınız.
KÃœLTÃœR VE TURÄ°ZM BAKANI SAYIN YALÇIN TOPÇU'YA TEÅžEKKÃœR ZÄ°YARETÄ° 16 Kasım 2015

16 Kasım 2015 Pazartesi, Sarıkamış Belediye Başkanı Sayın Köksal Toksoy ve Araştırmacı Yazar Yüksel Binici, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Yalçın Topçu'yu makamında ziyaret etti.Sarıkamış şehitleri anma programı ve Turizm merkezindeki tesisler konusunda istişarede bulundular.Yaptığı katkılardan dolayı Sayın Bakan Yalçın Topçuya teşekkür plaketi sunuldu....Haber detayı için tıklayınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ SAYGIYLA ANIYORUZ 10 Kasım 2015

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı,Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° SÄ°NCAN MÄ°TÄ°NGÄ°NE KATILDIK 01 Kasım 2015

31 Ekim 2015 tarihinde seçimden Sincan'da yapılan Ak Parti Mitingine katıldık.Miting alanında binlerce kişi buluştu. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerin son mitingine yakışır bir final oldu....Haber detayı için tıklayınız.
DÃœNYA ÅžAMPÄ°YONU SÄ°NAN ÅžAMÄ°L SAM'I EBEDÄ°YETE UÄžURLADIK 31 Ekim 2015

Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 30 Ekim 2015 tarihinde vefat eden "Boğazın Boğası" lakaplı Sam'ın cenaze namazı öğleyin Kocatepe Camisi'nde kılındı. Dünya Şampiyonu SİNAN ŞAMİL SAM'a Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yüksel BİNİCİ...Haber detayı için tıklayınız.
29 EKÄ°M CUMHURÄ°YET BAYRAMI KUTLU OLSUN 29 Ekim 2015

Eşsiz ve isimsiz milyonlarca kahramanın, büyük zorluklarla kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok büyük fedakarlıklarla yüzbinlerce Şehidin ve yüzbinlerce Gazinin kanları ve canları pahasına kazanılmıştır. Büyük Türk Milletine bağımsızlığımızı armağan etmiş ve canını vatan uğruna feda etmekten kaçınmadan mücadele etmiş Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve kahraman ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° JÃœLÄ°DE SARIEROÄžLU TEMAD GENEL MERKEZÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 27 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide SARIEROĞLU, TEMAD Eski Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığından bir heyetle 27 Ekim 2015 Salı günü, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MV. JÃœLÄ°DE SARIEROÄžLU TÃœRKÄ°YE HARP MALULÃœ GAZÄ° ÅžEHÄ°T DERNEĞİNÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 27 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide SARIEROĞLU, TEMAD Eski Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığından bir heyetle 27 Ekim 2015 Salı günü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ERTAN AYDIN TEMAD GENEL MERKEZÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 20 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'nun iç siyasetten sorumlu Başdanışmanı Ertan AYDIN ,TEMAD Eski Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Musa KUZU ve çok sayıda parti üyesi 20 Ekim 2015 Salı günü, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ERTAN AYDIN UZMANLAR DERNEĞİ GENEL MERKEZÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 20 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'nun iç siyasetten sorumlu Başdanışmanı Ertan AYDIN ,Araştırmacı Yazar Yüksel BİNİCİ Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Musa KUZU ve çok sayıda parti üyesi 20 Ekim 2015 Salı günü, Uzmanlar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ERTAN AYDIN, EMEKLÄ° UZMANLAR DERNEĞİ GENEL MERKEZÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 20 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'nun iç siyasetten sorumlu Başdanışmanı Ertan AYDIN ,Araştırmacı Yazar Yüksel BİNİCİ Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Musa KUZU ve çok sayıda parti üyesi 20 Ekim 2015 Salı günü, Emekli Uzmanlar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ERTAN AYDIN, KARS ARDAHAN IÄžDIR DERNEĞİNÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 20 Ekim 2015

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'nun iç siyasetten sorumlu Başdanışmanı Ertan AYDIN ,Araştırmacı Yazar Yüksel BİNİCİ Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Musa KUZU ve çok sayıda parti üyesi 20 Ekim 2015 Salı günü, Kars-Ardahan-Iğdır Derneğini ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
DÃœNYA ASTSUBAYLAR GÃœNÃœ KUTLU OLSUN 17 Ekim 2015

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan cefakar, emektar muvazzaf ve emekli tüm meslektaşlarımın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim....Haber detayı için tıklayınız.
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 23 Eylül 2015

Bayram bir araya gelmektir. Bayram, hoşgörüdür, sevgidir, saygıdır Bayram küskünlüklerin bitmesidir. Bayram gönüllerin bir olması için vesiledir. Bayram Komşunun, akrabanın, yoksulun kapısını çalmaktır. Bayram çocuklarda neşe, büyüklerde muhabbettir. Bayram kalplerde sevgi, gözlerde ışıktır. Bayram sevinçtir, huzurdur, mutluluktur. Bayram paylaşmaktır, berekettir, umuttur, özlemdir. Bayram özlemlerin kucaklaşmalara dönüşmesidir. ...Haber detayı için tıklayınız.
26.DÖNEM MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'NÄ°N AÇIKLAMASI 03 Eylül 2015

Kıymetli Meslektaşlarıma ve Kamuoyuna: Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri temsil eden milletvekilinin olmayışı yıllarca büyük bir eksiklik olmuştur. Çalışanı ve emeklisi ile Türk Silahlı Kuvvetlerin tüm alanlarında meslektaşlarımız çok önemli yer teşkil etmektedir; fakat çalışan, emekli yaklaşık 250 bin astsubay ve 1 milyon kişilik ailesi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilememektedir. İşte bu eksikliğin vermiş olduğu sorumluluk bilinci...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAYIN NEVZAT CEYLAN'I ZÄ°YARET 13 AÄŸustos 2015

Yüksel BİNİCİ 13 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'da Kültür MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali YÜCEKAYA ile birlikte Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Nevzat CEYLAN'I TBMM'de makamında ziyaret etti.Yapılan ziyarette gündeme dair konular ile Astsubay sorunları da konuşuldu....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA Ä°L DANIÅžMA MECLÄ°SÄ° TOPLANTISI 01 AÄŸustos 2015

Yüksel BİNİCİ 01.08.2015 saat 11.00'de Ankara Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ak Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
ÅžEHÄ°T BÄ°NBAÅžI ARSLAN KULAKSIZ EBEDÄ°YETE UÄžURLANDI 28 Temmuz 2015

Yüksel BİNİCİ 90'lı J. Assubayı iken Subaylığa geçen, Yüreği vatanı ve millleti için atan, başarıları ile gönüllere taht kuran KAHRAMAN Şehidimiz Arslan KULAKSIZ'ı 28.07.2015 tarihinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Merzifon Şehitliğinde ebediyete uğurlamaya katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
SARIKAMIÅž BELEDÄ°YE BÃœLTENÄ° 22 Temmuz 2015

Sarıkamış Belediyesinin Yeni Yayın Organı olan Belediye Bültenin 1.Sayısı Temmuz ayında çıkmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° AK PARTÄ° GENEL MERKEZ BAYRAMLAÅžMASINA KATILDI 18 Temmuz 2015

18 Temmuz 2015 Cumartesi 12.30 da Yüksel BİNİCİ AK Parti Teşkilatının Genel Merkez'de düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Törene, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, milletvekilleri ve partililer katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 16 Temmuz 2015

Bayram bir araya gelmektir. Bayram, hoşgörüdür, sevgidir, saygıdır Bayram küskünlüklerin bitmesidir. Bayram gönüllerin bir olması için vesiledir. Bayram Komşunun, akrabanın, yoksulun kapısını çalmaktır. Bayram çocuklarda neşe, büyüklerde muhabbettir. Bayram kalplerde sevgi, gözlerde ışıktır. Bayram sevinçtir, huzurdur, mutluluktur. Bayram paylaşmaktır, berekettir, umuttur, özlemdir. Bayram özlemlerin kucaklaşmalara dönüşmesidir. ...Haber detayı için tıklayınız.
KADÄ°R GECENÄ°Z MÃœBAREK OLSUN 13 Temmuz 2015

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi, dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz Mübarek Olsun...Haber detayı için tıklayınız.
9.CUMHURBAÅžKANI SÃœLEYMAN DEMÄ°REL SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI 20 Haziran 2015

Yüksel BİNİCİ 17 Haziran 2015 tarihinde kaybettiğimiz Türk Siyasetine çok büyük emeği geçmiş Merhum Süleyman Demirel için Güniz Sokak?taki evinde taziyede bulunarak taziye defterini doldurdu....Haber detayı için tıklayınız.
ANNELER GÃœNÃœ KUTLU OLSUN 10 Mayıs 2015

Hayatlarını çocuklarına ve ailesine adamış cefakar ,emektar ve şefkatli hayatımızın her aşamasında bizlere emeği geçen tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım...Haber detayı için tıklayınız.
REGAÄ°B KANDÄ°LÄ°NÄ°Z MÃœBAREK OLSUN 23 Nisan 2015

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği,mutlu, umutlu ve sevgi dolu olduğu tüm Müslüman aleminin Regaib kandili mübarek olsun. Yüksel BİNİCİ ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI 21 Nisan 2015

21 Nisan 2015 Salı Ankara Atatürk Spor Salonunda Ak Parti Ankara milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapılmıştır.Düzenlen toplantıya başta Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere bir çok üst düzey Ak Parti yöneticisi ve siyasetçi katılım göstermiştir....Haber detayı için tıklayınız.
25.DÖNEM AK PARTÄ° MÄ°LETVEKÄ°LÄ° ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI 15 Nisan 2015

15 Nisan 2015 Çarşamba Ankara Atatürk Spor Salonunda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda Başbakan Davutoğlu AK Parti Seçim Beyannamesi'ni okudu....Haber detayı için tıklayınız.
TEÅžEKKÃœR AÇIKLAMASI 09 Nisan 2015

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde, Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A.Adaylığı sürecimde bana destek verenlere ve yanımda olanlara teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Siyasete Ak Parti?de farklı alanlarda çalışmalarla devam edeceğim. Saygılarımla Yüksel BİNİCİ ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° EVLERÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 03 Nisan 2015

2 Nisan 2015 saat 18.00 ve 21.00 saatleri arasında Ak Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ Ankara'nın Etimesgut İlçesinde Ak Parti Mahalle Başkanı Ayhan DENEK,Mahalle Koordinatörleri ve Kadın Kolları ile evlere ziyarette bulundular....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° KUVAYÄ° MÄ°LLÄ°YE MÃœCAHÄ°TLERÄ° Ä°LE GÖRÜŞTÃœ 02 Nisan 2015

2 Nisan 2015 Perşembe Saat 13.00'da Ak Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ Ankara'ya gelen Sakarya Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği ile ile görüşmelerde bulundu....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ETÄ°MESGUT Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINA ZÄ°YARET 02 Nisan 2015

2 Nisan 2015 tarihinde saat 17.30'da Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir. ...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'NÄ°N ESNAF ZÄ°YARETLERÄ° 01 Nisan 2015

01.04.2015 tarihinde 25.Dönem AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ Ankara'nın birçok bölgesinde esnafları ziyaret etmektedir....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'NÄ°N ESNAF ZÄ°YARETLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR 31 Mart 2015

31.03.2015 tarihinde 25.Dönem AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ Ankara Organize Sanayi Bölgesinde esnafları ziyaret etmeye devam ediyor....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ANKARA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° YARDIMLAÅžMA KAMPANYASI TÖRENÄ°NE KATILDI 28 Mart 2015

Ak Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ 28 Mart 2015 cumartesi Suriyelilere yardım için düzenlenen yardımlaşma kampanyasının törenine katıldı. Kahramanmaraşta bulunan Suriye ve Iraklı Türkmenlere 39 tır dolusu yardım yola çıkarıldı. Törende Başbakan Yardımcısı Sn.Yalçın AKDOĞAN, Ak Parti Ankara İl Başkanı Sn.Nedim YAMALI,Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Melih GÖKÇEK ile bazı ilçe belediye başkanları da katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
ÇANAKKALE ZAFERÄ°NÄ°N 100.YILI 18 Mart 2015

Vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulamış, bayrağımıza al rengini vermiş, yedi düvele karşı savaşmış ve zafer kazanmış, dünyaya insanlık ve onur mücadelesinin dersini vermiş Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi Çanakkale zaferinin 100. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'NÄ°N ESNAF ZÄ°YARETÄ° 13 Mart 2015

13.03.2015 tarihinde 25.Dönem AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ Ankara Organize Sanayi Bölgesinde esnafları ziyaret ederek çalışanlarla görüştü....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° SÄ°NCAN Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINI ZÄ°YARET 13 Mart 2015

13 Mart 2015 tarihinde Ak Parti Sincan İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edildi....Haber detayı için tıklayınız.
SÄ°YASAL BÄ°RÄ°KÄ°M GAZETESÄ° - YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° ANKARA AK PARTÄ°'DEN ADAY ADAYI OLDU 13 Mart 2015

Serhat'ın Sesi Siyasal Birikim Gazetesi'nin 13 Mart 2015 Tarihinde yayınlamış olduğu "Yüksel Binici Ankara Ak Parti'den Aday Adayı oldu" başlıklı haberi....Haber detayı için tıklayınız.
8 MART DÃœNYA KADINLAR GÃœNÃœ KUTLU OLSUN 08 Mart 2015

Hayatımızda çok önemli yere sahip olan emektar,cefakar tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarım....Haber detayı için tıklayınız.
MÄ°LLÄ°YET:TEMAD BAÅžKAN YARDIMCISI AK PARTÄ° A.ADAYI 05 Mart 2015

Ak Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ'nin 05 Mart 2015 tarihinde Milliyet Gazetesinde yayınlanan haberi......Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD PLAKET TÖRENÄ° 04 Mart 2015

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinde 11.11.2011 ile 22.02.2015 tarihleri arasında görev yapmış olan Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ'ye hizmetlerinden dolayı Genel Başkan Ahmet KESER tarafından plaket ve onur belgesi verildi....Haber detayı için tıklayınız.