Yüksel Binici Kişisel Web Sayfası
HABERLER
3 ARALIK DÃœNYA ENGELLÄ°LER GÃœNÃœNDE TÃœRKÄ°YE EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR DERNEĞİN'DEN SEMÄ°NER VE TOPLANTI 03 Aralık 2011

3 Aralık Dünya Engelliler günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Sosyal Destek Projeleri kapsamında; Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezi ile Özel Adnan AĞIR Özel Eğitim Okulu ile birlikte engelli çocuğu olan meslektaşlarımıza, eşlerine ve engelli çocuklarımıza TEMAD koordinatörlüğünde seminer ve bilgilendirme toplantıları yapılmıştır. Dünya Engelliler Günü kapsamında TEMAD Genel Merkezinde Genel Başkan Ahmet KESER, yönetim kurulu üyeler...Haber detayı için tıklayınız.
GAZÄ° ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°NE YAPILAN ZÄ°YARET 30 Kasım 2011

30 Kasım 2011 Saat 14:00'da Gazi Üniversitesi Rektörlüğünce, Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenmiş olan törene Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yönetim Kurulu ;Genel Başkan Ahmet KESER,Genel Başkan Yardımcıları Ayhan YILDIRIM,Yüksel BİNİCİ ve Genel Sekreteri Yalçın KAÇAR katılmışlardır.Yapılan etkinlikte öğretmenleri yetiştiren öğretim kurumunu temsilen Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Rıza AYHAN'a bir plaket takdim edildi ve Türki...Haber detayı için tıklayınız.
MÄ°T MÃœSTEÅžARI SN.HAKAN FÄ°DAN'I ZÄ°YARET 29 Kasım 2011

28 Kasım 2011, Saat 16:30?da Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Sayın Hakan FİDAN'la görüşüldü.Görüşmeye Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcıları Ayhan YILDIRIM, Yüksel BİNİCİ, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem BASKAK,Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ziya FİDAN katıldı. Bir saat süren ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu...Haber detayı için tıklayınız.
MUHARÄ°P GAZÄ°LER DERNEĞİNÄ°N ZÄ°YARETÄ° 28 Kasım 2011

28 Kasım 2011'de saat 13:00'te Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı (E) Albay M.Şükrü TANDOĞAN ve beraberinde 8 kişilik Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret ettiler. Karşılıklı dernek faaliyetlerinden bahsederek, birlikte koordineli çalışma kararına vardılar....Haber detayı için tıklayınız.
ÅžEHÄ°T KD.BŞÇVÅž.OKTAY AYDOÄžAN'IN AÄ°LESÄ°NE ZÄ°YARET 25 Kasım 2011

25 Kasım 2011 saat 16:00?da Türkiye Emekli Astubaylar Derneği Genel Başkanı Ahmet KESER ve Genel Başkan yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Mardin?in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen İlçe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Oktay AYDOĞAN?ın babasını ve yakınlarını ziyaret ederek baş sağlığı dileklerinde bulunmuşlardır ve Ailesinin tüm yasal haklarını alması ve tüm ihtiyaçları için yardımcı olacaklarını ifade etmişle...Haber detayı için tıklayınız.
TBMM'SÄ° DÄ°LEKÇE KOMÄ°SYONU TOPLANTISI 23 Kasım 2011

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ DİLEKÇE KOMİSYONUN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTI. 22 Kasım 2011 Saat 15:00?de Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu?nun daveti üzerine Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu; Genel Başkan Sn. Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan YILDIRIM, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Genel Başkan Yardımcısı Naim ÖRENGÜL, Ordu Yardımlaşma Kurumu hakkındaki görüşlerini belirtmek üzere toplantıya ka...Haber detayı için tıklayınız.
MALÄ°YE BAKANLIÄžI MÃœSTEÅžARI Sn.NACÄ° AÄžBAL'IYA ZÄ°YARET 23 Kasım 2011

23 Kasım 2011 Saat 11:00?de Maliye Bakanı Müsteşarı Naci AĞBAL ziyaret edildi. Ziyarete Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu; Genel Başkan Yardımcıları Ayhan YILDIRIM, Yüksel BİNİCİ, Naim ÖRENGÜL, Genel Muhasip Yunus EKİNCİ ve Yönetim Kurulu üyesi Muharrem BASKAK katılmış, görüşme bir saat sürmüştür. Ziyarette çalışan ve emekli astsubayların ekonomik sorunları ve çözümleri konusu üzerinde detaylı bir görüşme yapılmıştır. ...Haber detayı için tıklayınız.
MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKANI'NA ZÄ°YARET 21 Kasım 2011

21 Kasım 2011 tarihinde; Genel Başkan Sn. Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan YILDIRIM, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem BASKAK, Disiplin Kurulu Üyesi Ziya FİDAN'dan oluşan bir heyetle Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet YILMAZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Görüşmede sorunlarımız ve önceliklerimiz aktarılmış, Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet YILMAZ "Astsubaylarımızın sorunlarının çözümüyle il...Haber detayı için tıklayınız.
TÃœRKÄ°YE EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR DERNEĞİ YÖNETÄ°M KURULU'NDAN MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKANI'NA ZÄ°YARET 21 Kasım 2011

21 Kasım 2011 tarihinde; Genel Başkan Sn.Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan YILDIRIM, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem BASKAK, Disiplin Kurulu Üyesi Ziya FİDAN'dan oluşan bir heyetle Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet YILMAZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.Görüşme de sorunlarımız ve önceliklerimiz aktarılmış, Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet YILMAZ "Astsubaylarımızın sorunlarının çözümüyle ilg...Haber detayı için tıklayınız.
ÇALIÅžMA BAKANI SN. FARUK ÇELÄ°K Ä°LE GÖRÜŞME 18 Kasım 2011

Türkiye Emekliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu Emekli hakları ve Sorunları ile ilgili etkinlik 16 Kasım 2011 tarihinde Ankara Etap Altınel Otel'de icra edilmiştir. Türkiye Emekli Astubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu aynı tarihte Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nun 121.kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katıldığından dolayı Genel Merkez Yönetimini temsilen toplantıya Genel Sekreter Yalçın KAÇAR katılmıştır. Meslektaşlarımızın sorunları ve yen...Haber detayı için tıklayınız.
ÇEYREK ASRIN BULUÅžMASI GERÇEKLEÅžTÄ° 22 Ekim 2011

Çeyrek Asrın Buluşması Gerçekleşti.1986 yılı mezunu astsubaylar mezuniyetlerinin 25.Yılını kutlamak üzere 22 Ekim 2011 tarihinde Ankara Tandoğan Ordu Evinde Toplandılar. ...Haber detayı için tıklayınız.
17 EKÄ°M 2011 TEMAD'IN 27. KURULUÅž YILDÖNÃœMÃœ KUTLANDI 17 Ekim 2011

TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ'NİN 27.Kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Etiler ve Tandoğan astsubay orduevlerinin önünden yönetim kurulu üyelerince karşılanan misafirler ve üyeler birlikte, topluca araçlar ile Tören yapılacağı Anıtkabir'e gidilmiştir. Saat 11:30 Başkan Ahmet Keser,Kortej sorumlu subay'ı bir yüzbaşı ve TEMAD yönetim,disiplin ve denetleme üyeleriyle Bir önceki yönetim, delegeler, üyeler ve misafirler ile birlikte kortej Anıtkabi...Haber detayı için tıklayınız.
TÃœRKÄ°YE EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR DERNEĞİ (TEMAD) YÖNETÄ°MÄ°NDE DEVÄ°R TESLÄ°M. 14 Ekim 2011

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin devir teslim töreni 14 Ekim 2011 saat 15:15'de yapılmıştır. Duygulu anların yaşandığı Genel merkez'deki devir teslimde töreninde bir konuşma yapan TEMAD'ın geçmiş dönem genel Başkanı Mustafa Erol ; ''13.Genel Kurulda yapılan seçimde Ahmet Keser ve ekibi galip geldi.Genç ve dinamik arkadaşlarım mutlaka başarılı olmalıdırlar,planlarını proğramlarını ona göre yapmalılar''diyerek...Haber detayı için tıklayınız.
TÃœRKÄ°YE EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR DERNEĞİ (TEMAD) ' DA BÃœYÃœK DEĞİŞİM 11 Ekim 2011

11 Ekim 2011 tarihinde ANKARA Yenimahalle Belediyesine ait salonda yapılan TEMAD 13ncü genel kurul seçimlerini Yeni Oluşum Grubunun Lideri ve TEMAD Genel Başkan adayı Sn Ahmet KESER ve Ekibi Kazanmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
17 EKÄ°M ASTSUBAYLAR GÃœNÃœ 12 AÄŸustos 2011

Yılda bir gün de olsa insanların kendilerini özel hissetmeleri ve tüm gayretlerini sarf ettikleri adeta hayatlarını adadıkları mesleklerinin toplum tarafından önemsendiğini görmeleri insanları mesleğine ısındırmakla birlikte ,kendine olan güvenini artırmakta ve yalnız olmadığını hatırlamaktadırlar....Haber detayı için tıklayınız.
ÅžEHÄ°TLERÄ° ANMA MÄ°TÄ°NGÄ° - ANKARA 17 Temmuz 2011

BİZ ORADAYDIK YA SİZ ? GÜNLERDİR ŞEHİT VERİYOUZ. . . 27 HAZİRAN 2011 : 1 ASTSUBAY ŞEHİT, 2 TEMMUZ 2011 : 1 ASTSUBAY ŞEHİT,, 5 TEMMUZ 2011 : 2 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT,, 8 TEMMUZ 2011 : 1 UZMAN ONBAŞI ŞEHİT,, 10 TEMMUZ 2011 : 1 ASTSUBAY 1 UZMAN ÇAVUŞ, 1 SAĞLIK MEMURU KAÇIRILDI ,, 14 TEMMUZ 2011: 13 ASKER ŞEHİT 7 YARALI . . . " 17 Temmuz Günü Türk Halkı Duyarlılığını Gösterdi ve Türkiye'nin dört bir tarafında gösteri yürüyüşleri ile te...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ADAYLARI SEÇİM ÇALIÅžMALARINA DEVAM EDÄ°YOR 09 Haziran 2011

Demokrat Parti düzce milletvekili adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Demokrat Parti Düzce Milletvekili Adayları Yüksel BİNİCİ,Gülali KELEŞOĞLU ve diğer Demokrat Partililer Düzce'de Organize Sanayiyi gezdiler.Fabrikaları gezen milletvekili adayları çalışanların sorunlarını dinledi. . Milletvekili Adayları uğradıkları her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyorlar.Demokrat Partinin geçmişte yaptıkları yatırımların izleri hala var olduğunu dil...Haber detayı için tıklayınız.
Demokrat Parti (DP) Düzce Milletvekili Adayı Yüksel BÄ°NÄ°CÄ° Düzcenin Sesi RADYO ÖĞÜT'de KonuÅŸtu 08 Haziran 2011

Demokrat Parti (DP) Düzce Milletvekili Adayı Yüksel BİNİCİ Düzcenin Sesi RADYO ÖĞÜT'ün konuğu oldu ve Düzce halkına seslendi. Yüksel BİNİCİ Demokrat iktidarların geçmişte yaptığı hizmetleri vurguladı,ülkenin YENİDEN Demokrat Partiye ihtiyacı olduğunu belirtti. Ayrıca Demokrat Partinin Bu seçimde süpriz yapacağını ve meclise gireceğini dile getiren Yüksel Binici.Tüm Türkiyede Demokrat Parti Teşkilatının çalışmalarından bahsetti.Bu çalışmalar...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ°LÄ° KADINLAR DÃœZCE'DE SEÇİM ÇALIÅžMALARINA DEVAM EDÄ°YOR 07 Haziran 2011

Düzce'de seçim heyecanı devam ediyor.Demokrat Parti Milletvekili adayları Yüksel BÄ°NÄ°CÄ°, Gülali KELEÅžOÄžLU Ä°smail BAKLALI ve Demokrat Partililer çalışmalarında hız kesmiyor.Sokaklarda Standlar kuruluyor seçmenlerle buluÅŸuluyor gazete ve broşürler dağıtılıyor. Ä°lçelerde köyleri kapı kapı geziyorlar seçmenlerin sıkıntılarını dinliyor Demokrat Parti'nin projelerini anlatıyorlar.Düzce'de kapı kapı dolaÅŸan tek partinin Demokrat Parti olduÄŸunu ve bundan Ã...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ°'DEN ASTSUBAY VE UZMAN ÇAVUÅžLARIN SORUNLARINA ÇÖZÃœM 02 Haziran 2011

Emekli Astsubay Araştırmacı Yazar Yüksel Binici Astsubayların ve Uzman Çavuşların Sorunlarını her defasında dile getiriyor.Demokrat Parti Genel Başkan Danışmanı olarak görevine devam eden ve şuan Düzce'den 1.Sıra Milletvekili Adayı olan Yüksel Binici bu Astsubayların ve Uzman Çavuşların Sorunlarını Çözmek için Demokrat Parti'nin Seçim beyannamesine ilgili maddeleri taşıyarak gösterdi.Milletvekili seçilmesi dahilinde bu sorunların meclise taşınmasında ve...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° YIÄžILCA Ä°LÇESÄ°NDE ÇALIÅžMALARINA DEVAM EDÄ°YOR 31 Mayıs 2011

Demokrat Parti Düzce Milletvekili Adayları Düzce'nin Yığılca Ä°lçesindeydi ! Demokrat Parti Milletvekili Adayları Yığılca ilçe merkezini Ziyaret ederek seçmenleriyle buluÅŸtu. Demokrat Parti düzce milletvekili adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Demokrat Parti Düzce Ä°l yönetimi ve milletvekili adayları Yüksel Binici,Gülali KeleÅŸoÄŸlu ve partililer sokak sokak,dükkan dükkan dolaşıyorlar.Mahalle mahalle gezen milletvekili adayları halkın sorunlarÄ...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° MAHALLELERDE COÅžKUYLA KARÅžILANDI ! 25 Mayıs 2011

Demokrat Parti Düzce Milletvekili Adayları Mahalle Mahalle Dolaşıyor ! Düzce Halkı Coşkuyla Karşılıyor ! ...Haber detayı için tıklayınız.
Demokrat Parti Milletvekili Adayları Akçakoca ve Çilimli?ye Çıkarma Yaptı 24 Mayıs 2011

Demokrat Parti Milletvekili Adayları Akçakoca ve ve Çilimli ilçe merkezlerini Ziyaret ederek seçmenleriyle buluştu....Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° ANNELERÄ° UNUTMADI 08 Mayıs 2011

DP Milletvekilleri Adayları, parti binasında annelerle biraraya gelerek karanfil dağıttı Demokrat Parti Milletvekili adayları anneler günü dolayısıyla bir program düzenledi. Parti binasında Annelerle bir araya gelen adaylar, onların dertlerini dinleyerek karanfil dağıttılar. Anneler günü dolayısıyla Demokrat Parti Milletvekili adayları da bir program düzenledi. DP milletvekili adayları ve DP kadın kolları il başkanı anneler gününü kutlarken, Hilmi Çilingir Huzur...Haber detayı için tıklayınız.
DP'NÄ°N YENÄ° LÄ°DERÄ° ZEYBEK 16 Ocak 2011

Demokrat Parti?nin Yeni Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek oldu....Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° ANKARA YENÄ°MAHALLE Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINDA EĞİTÄ°M SEMÄ°NERÄ° 08 Aralık 2010

8 Aralık 2010 Tarihinde Demokrat Parti Kadın ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı Tarafından Ankara Yenimahalle İlçe binasında , seçime hazırlık kapsamında yapılmış olan toplantıda ULUSLARARASI CUMHURİYETÇİLER ENSTİTÜSÜ?den gelen uzmanlarca ?Seçime Hazırlık ve İkna Yöntemleri ? hakkında eğitim verilmiştir.Toplantıya Demokrat Parti Geçlik Kolları,Demokrat Parti Kadın Kolları ve Ankara ilçe teşkilatları katılım gösterdi. Toplantıya Demokrat...Haber detayı için tıklayınız.
Demokrat Partiden Engelliler Gününe Katılım 04 Aralık 2010

Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk, ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü? münasebetiyle düzenlenen yürüyüşe katıldı...Haber detayı için tıklayınız.
TÃœRK JAPON EKONOMÄ°K VE TEKNÄ°K Ä°LÄ°ÅžKÄ°LERÄ° PANELÄ° 03 Aralık 2010

3 Aralık 2010 Tarihinde ,Türk Japon Vakfı, Vakıf 2000, Japonya Büyükelçiliği ve JICA Derneği işbirliği ile "Türk Japon Ekonomik ve Teknik İlişkileri" konulu Panel düzenlenmiştir.Panel öncesinde ATATÜRK Orman Çiftliği Genel Müdürlüğü Hanri Benazus Koleksiyonundan ? Atatürk Fotoğrafları Sergisi gösterime sunulmuştur. Ankara Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi?nde düzenlenen panele konuşmacı olarak; Türk Japon Vakfı Başkanı Prof. Dr. C.Tay...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° KADIN KOLLARI GENEL Ä°DARE KURULU TOPLANDI 26 Kasım 2010

26 Kasım 2010 Cuma günü Demokrat Parti Kadın Kolları Genel İdare Kurulu ,Genel Merkez Binasında toplandı. Toplantıya genel başkan Hüsamettin Cindoruk ve Genel Başkan Yardımcısı Salih Uzun'da eşleri ile katıldı. Kadının statüsü ile ilgili çok eksikliklerin olduğu, kadına şiddet uygulamasının kesinlikle önlenmesi gerektiği, töre kurallarının, hukukun kurallarının üzerinde olmayacağı konularına değindi. Ayrıca Demokrat Partide siyaset alanının herk...Haber detayı için tıklayınız.
GENÇ LÄ°DERLER BULUÅžTU 10 Kasım 2010

07 Kasım 2010 Tarihinde Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği (KAI-BİR) Dayanışma Platformunun düzenlemiş olduğu "GENÇ LİDERLER BULUŞUYOR" isimli toplantıya Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı katıldı ve ayrıca partimiz Genel Başkan Yardımcılarından Prof. Dr. Dursun AKDEMİR ,Yüksek Haysiyet Divanı Başkanı Sayın Tayyar HİNDİSTAN,Kadın ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ,İşçi Kolları Genel Başkanı Sabahattin GÜL...Haber detayı için tıklayınız.
FÄ°NLANDÄ°YA KOKOOMUS PARTÄ°SÄ° DEMOKRAT PARTÄ°'YÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 08 Kasım 2010

08 Kasım 2010 tarihinde Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında Finlandiya?dan gelen Kokoomus Partisini mensup 35 kişilik Kadın Kolları heyetini Partimizin Kadın ve Gençlik Kollarından Başkan Yardımcıları Sn. Sinem ERSOY, Sn. Y...Haber detayı için tıklayınız.
DEMOKRAT PARTÄ° 2011´E ARTVÄ°N´DEN BAÅžLADI 06 Kasım 2010

Demokrat Parti Artvin İl Başkanlığı 'Referandum Sonrası Artvin´de ve Türkiye´de Demokrat Parti'konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Demokrat Parti Kadın Gençlik ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nuran Talu, De...Haber detayı için tıklayınız.
29 Ekim 1923 CUMHURÄ°YET Ä°lan Edildi ! 26 Ekim 2010

Mustafa Kemal Paşa'nın, Cumhuriyet kurulmasını öngören anayasa değişikliği önerisi,Halk Fırkası Grubunda kabul edildi.Halk Fıkrası Grup Toplantısından sonra saat 18.00'de toplanan TBMM'de,Kanunu Esasi Encümenince Cumhuriyet teklifi Mazbat...Haber detayı için tıklayınız.
Demokrat Parti Genel Ä°dare Kurulu Ãœyesi Ä°smail Hakkı Yılmaz?ı kaybettik. 20 Ekim 2010

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyesi, işadamı İsmail Hakkı Yılmaz 19 Ekim 2010 Salı akşamı Ünye?de, sahibi bulunduğu Grand Kuşçalı Oteli?nde geçirdiği bir kalp krizi sonucu vefat etti. Yılmaz?ın cenazesi, 21 Ekim 2010 Perşembe günü İstanbul?daki Levent Camii?nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı?nda ebedi istirahatgahına tevdi edilecek....Haber detayı için tıklayınız.
Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Ä°dare Kurulu Toplandı 19 Ekim 2010

16 Ekim 2010 tarihinde Demokrat Parti Balgat Genel Merkezinde Gençlik Kolları Genel Ä°dare Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı tutanağına göre 40 kiÅŸi iÅŸtirak etmiÅŸtir.Toplantı gündeme göre icra edilmiÅŸtir.Toplantı açılış konuÅŸması Genel BaÅŸkan Yardımcısı Sn. Dr.Nuran Talu tarafından yapılmıştır.Toplantıya Ana Kademe GÄ°K üyemiz Sn.Latif Sakıcı'da katılarak GençliÄŸe iliÅŸkin bir konuÅŸma yapmıştır.Daha sonra Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel BaÅ...Haber detayı için tıklayınız.
86'lı Astsubayların Facebook Sayfası Açıldı 11 Ekim 2010

1986 Mezunu Astsubayların Bulunduğu Facebook Sayfası açılmıştır. Bu sayfa yıllar sonra birbirimizi yeniden bulma amacıyla oluşturulmuş olup.Tüm devre arkadaşlarımıza duyuralarak bu sayfaya katılmaları amaçlanmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR ANKARADA YÃœRÃœDÃœ 09 Ekim 2010

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD )'nin düzenlemiş olduğu Büyük Ankara mitingine Türkiyenin dört bir yanından gelen yaklaşık 10.000 kişi katılım göstermiştir.Havanın çok soğuk ve yağışlı olmasına rağmen katılım beklenenin çok üstündeydi. Miting öncesinde Anıtkabir'e gidilerek Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabri ziyaret edilmiştir.Daha sonrasında Toros Sokağa geçilerek yürüyüşe başlanmıştır Abdi İpekçi Parkına kadar slonganlar ve...Haber detayı için tıklayınız.
Genç Demokratlar Düşünce Platformu 08 Ekim 2010

Genç Demokratlar Düşünce Platformu...Haber detayı için tıklayınız.
IRI VE DEMOKRAT GENÇLÄ°K TOPLANDILAR 08 Ekim 2010

IRI VE DEMOKRAT GENÇLİK TOPLANDILAR...Haber detayı için tıklayınız.
17 EYLÃœL ADNAN MENDERES ANMA TÖRENÄ° 08 Ekim 2010

17 eylül de yapılan ADNAN MENDERES'i anma töreninde Genel Merkez Gençlik Kolları ve İstanbul teşkilatımızla ortak olarak yaptığımız merhum ADNAN MENDERES'in maskeleriyle HEPİMİZ BİRİZ HEPİMİZ MENDERES'in izindeyiz adlı anıt mezardaki program gerçekleştirildi....Haber detayı için tıklayınız.
BÃœYÃœK ASTSUBAY MÄ°TÄ°NGÄ° 08 Ekim 2010

Astsubayların yılardan beri kanayan yarası olan ve her türlü yasal müracaata rağmen verilmeyen sosyal haklarının etkili ve yetkililere duyurulması TEMAD'dan özet açıklama: ''09 EKİM 2010 cumartesi günü saat 11.00 da Ankara Toros Sokak ta başlayıp Sıhhiye köprüsünü müteakip yapılacak yürüyüş ile Sıhhiye Abdiipekçi parkında toplanılarak yapılacak konuşma ve basın bildirisinin okunmasını müteakip SAAT 16.00 da sona erecek şekilde 2911 sayılı Toplantı ...Haber detayı için tıklayınız.
Yüksel BÄ°NÄ°CÄ°'nin Web Sitesi açılmıştır. 08 Ekim 2010

Yüksel BİNİCİ'NİN makalelerini,faaliyetlerini ve her türlü çalışmalarını bu web sitesinden takip edebilirsiniz... Sitenin içeriği toplumu ilgilendiren tüm konuların oluşturduğu bir yapı sergilemektedir.Siyaset dünyasından Bilim ve Sanat dünyasına kadar her türlü haberleri bulabilirsiniz.Ayrıca Facebook Sayfanızda arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz......Haber detayı için tıklayınız.
17 EKÄ°M DÃœNYA ASTSUBAYLAR GÃœNÃœ PANELÄ° 14  0000

Dünya Astsubaylar Günü etkinlikleri kapsamında 17 Ekim Çarşamba saat 13.00'da ANKARA Kocatepe Kültür Merkezinde panel düzenlenecektir.Panelde astsubayların mesleklerinde ve emekliliklerinde yaşadıkları sorunlar, hukuk, insan hakları, sosyal güvenlik ve iletişim uzmanlarınca değerlendirilerek belirlenen konular hakkında bilgi verilecektir.Panelin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek meslektaşlarımızın sorunları detaylı olarak ele alınacaktır. Yapılacak bu etkin...Haber detayı için tıklayınız.
?En çok kadın adayı biz çıkarttık? 00  0000

Toplam 114 kadın milletvekili adayımız var. Bunlardan 11 tanesi 1. sıra adayı. Biz kadınların sorunlarına çözüm üretmeyi taahhüt ediyoruz. Şiddet, cinayet ve istihdam gibi sorunların kökten çözümünü sağlamayı taahhüt ediyoruz.?...Haber detayı için tıklayınız.
GENELKURMAY BAÅžKANLIÄžI ZÄ°YARETÄ° 00  0000

23 Kasım 2011 Saat 15:00?de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL ziyaret edildi. Ziyarete, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu; Genel Başkan Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcıları Ayhan YILDIRIM, Yüksel BİNİCİ, Naim ÖRENGÜL ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem BASKAK katılmış, görüşme 1,5 saat sürmüştür. Yapılan görüşmede, çalışan ve emekli astsubayların sorunları ve çözümleri dört ana başlık altında incelenmiştir. Genelk...Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° GN.BÅžK.YRD. SN.BÃœLENT GEDÄ°KLÄ° ZÄ°YARETÄ° 00  0000

24 Kasım 2011 Saat 14:00?de Ak Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent GEDİKLİ ziyaret edildi.Ziyarete Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu ;Genel Başkan Ahmet KESER , Genel Başkan Yardımcıları Ayhan YILDIRIM, Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem BASKAK katılımda bulundu. Yapılan görüşmede , çalışan ve emekli astsubayların mali sorunları ve çözümleri konuşuldu. Kendisinin de bir Astsubay çocuğu...Haber detayı için tıklayınız.
ÅžEHÄ°T ÖĞRETMENÄ°ZÄ°N AÄ°LESÄ°NE ZÄ°YARET 00  0000

4 Eylül 2011tarihinde Tunceli'de, halı sahada futbol maçı yapan, polislere yönelik hain saldırıda eşiyle beraber hayatlarını kaybeden Şehit Komiser Cem KERMAN?ın eşi Şehit Öğretmen Dilay TURAN KERMAN?I yetiştiren değerli ailesine, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir şükran plaketi verildi. Plaketi alan Dilay Turan KERMAN?ın Annesi Hava TURAN ve Babası Oğuz TURAN duygulu anlar yaşadı. Bu plaketi almaktan gurur duyduklarını...Haber detayı için tıklayınız.
DÃœNYA GAZÄ°LER FEDERASYONU BARIÅž VE GÃœVENLÄ°K ZÄ°RVESÄ° TOPLANTILARI 00  0000

Dünya Gaziler Federasyonu "Barış ve Güvenlik" Zirvesi 30 Mayıs 2013 tarihinde Saat 9.00'da İsveç'in Başkent'i Stockholm'de toplandı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini temsilen Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
DÃœNYA GAZÄ°LER FEDERASYONU BARIÅž VE GÃœVENLÄ°K ZÄ°RVESÄ° KAPANIÅž RESEPSÄ°YONU 00  0000

31 Mayıs 2013 Dünya Gaziler Federasyonun Barış ve Güvenlik Zirvesi etkinliklerinde konferanstan sonra bir resepsiyon düzenlenmiştir....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD'IN ETÄ°YOPYA BÃœYÃœKELÇİLİĞİ'NÄ° ZÄ°YARETÄ° 00  0000

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü hazırlık çalışmaları kapsamında, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel. Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ 18 Temmuz 2013 Cuma günü saat 10.30'da Etiyopya Büyükelçiliğini ziyaret ederek 17-20 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Kutlamaları hakkında bilgi vererek davet etmiştir....Haber detayı için tıklayınız.