HABERLER
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN 10 Ocak 2013

Toplumun aydınlamasında en büyük rölü oynayan,demokrasinin olmazsa olmazı basın ve medyada emeği geçen tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlar meslek hayatlarında başarılar dilerim....Haber detayı için tıklayınız.
HAYATA YENİDEN MERHABA 03 Ocak 2013

GATA Askeri Hastanesinde müşahede altına alındığım süreçte arayıp soranlara ziyarette bulunanlara ve rahatsızlığım boyunca bana yardımcı olanlara TEŞEKKÜR ederim. Tüm toplumumuza ve meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERDİ 23 Kasım 2012

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ 23 Kasım Saat 15.00'da Ankara Büyükşehir Belediyesine ziyaret etti.Ziyarette 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Etkinliklerine katkılarından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Zafer EKİNCİ'ye ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Şube Müdürü Ali Rıza YARAR'a plaket takdim edildi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GENEL BAŞKAN VEKİLİ YÜKSEL BİNİCİ ANILAR EVİNİ ZİYARET ETTİ 18 Kasım 2012

17 Kasım 2012 tarihinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ emeklilik yıllarını Gölcük'te geçiren Emekli Denizaltıcı Astsubay Kd. Bşçvş. Ahmet TOPLUCAK'ın anılar evini ziyaret etti..Ahmet TOPLUCAK yıllarını verdiği astsubaylık mesleğinden kendisine anı olarak sakladığı bir çok obje, belge, fotoğraf, kitap ve kıyafetlerden oluşan, müze niteliğinde çok güzel bir mekan oluşturmuş ve bu anılarını tüm meslektaşları ile...Haber detayı için tıklayınız.
İLHAN SEVERCAN'A TEMAD GENEL MERKEZ TARAFINDAN PLAKET VERİLDİ. 17 Kasım 2012

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanlık görevini devretmiş olan Sayın İlhan SEVERCAN'a törenle plaket verildi.TEMAD Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ, hizmetlerinden dolayı bir teşekkür konuşması yaparak plaketi takdim etti.İlhan SEVERCAN, Genel Merkez tarafından yapılan bu ziyaretten ve verilen plaketten duyduğu memnuniyetini belirtti. ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD DENİZ ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU KURULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENLERİNE KATILDI 17 Kasım 2012

17 Kasım 2012 tarihinde, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu 122. Kuruluş yıldönümü çoşkuyla kutlandı.TEMAD Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ, Yalova şube Başkanı Rıdvan TAYHAN, Gölcük Şube Başkanı Bekir TÜLÜ. ile çok sayıda emekli ve çalışan astsubay katılım gösterdi.Geleneksel olarak heryıl düzenlenen törene katılım, önceki yıllara nazaran oldukça yüksekti.Töreni müteakiben okul yemekhanesinde ögrencilerle birlikte yemek yenildi. ...Haber detayı için tıklayınız.
1969 - 1971 -1973 MEZUNU ASTSUBAYLAR BULUŞTU. 17 Kasım 2012

17 Kasım Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu 122. Kuruluş Günü kutlamalarına katılan, TEMAD Genel Başkan Vekili Sayın Yüksel BİNİCİ, Gölcük Şube Başkanı Sayın Bekir TÜLÜ ve yönetim kurulu üyeleri 1969 - 1971 -1973 mezunu Astsubayların düzenlediği resepsiyona katıldı.Düzenlenen geceye Gölcük belediye başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ'te katılım gösterdi.Genel Başkan vekili Yüksel BİNİCİ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Geceye katıla...Haber detayı için tıklayınız.
29 Ekim 1923 CUMHURİYET İlan Edildi 28 Ekim 2012

Mustafa Kemal Paşa'nın, Cumhuriyet kurulmasını öngören anayasa değişikliği önerisi,Halk Fırkası Grubunda kabul edildi.Halk Fırkası Grup Toplantısından sonra saat 18.00'de toplanan TBMM'de,Kanunu Esasi Encümenince Cumhuriyet teklifi Mazbatası hazırlandı....Haber detayı için tıklayınız.
2011 EUROVİSİON BİRİNCİSİ DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ KONSERİNDE 20 Ekim 2012

2011 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında Kardeş Ülke Azarbaycan'ı temsil eden ve birinciliği elde eden Eldar ve Nigar ikilisi Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri kapsamında 20 Ekim 2012 tarihinde saat 18 00'da Ankara Anadolu Gösteri Merkezinde düzenlenen konserde yer alacaktır.Eldar ve Nigar ikilisi Eurovision Şarkı Yarışmasında birinciliği kazandığında sevincini Türk Bayrağı ile kutlaması ile Türk Halkının gönüllerinde ayrı bir yere yerleşti...Haber detayı için tıklayınız.
E.ASTSB.KD.BÇVŞ MUSTAFA YILDIZ BİSİKLETİYLE TEMAD GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN DÜNYA TURUNA UĞURLANDI 20 Ekim 2012

E.Astsb.Kd.Bçvş Mustafa Yıldız Bisikletle TEMAD Genel Merkez Binasının önünden 20 Ekim Cumartesi Günü Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri Kapsamında Dünya Turuna Başlangıç verdi. Uğurlama etkinliğine katılım oldukça yoğundu.Mustafa Yıldız ailesinin ve meslektaşlarının desteğinin arkasında olmasından oldukça mutluluk duyduğunu dile getirdi.Yapacağı dünya turunun gerek kendi adına gerekse meslektaşları adına çok önemli bir sorumluluk olduğunu ve bunu e...Haber detayı için tıklayınız.
20 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ 10 BİNLER ANITKABİRDEYDİ 20 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerin son günü 20 Ekim Cumartesi Saat.14.00'de onbinlerce çalışan emekli astsubay ve aileleri ellerinde Türk Bayrakları ile Anıtkabir'i adeta gelincik tarlasına dönüştürdü.Ziyarete gelen onbinlerce kişi Atatürk'ün mozalesine kırmızı karanfiller bıraktı. Son zamanlarda görülen, meslek kuruluşlarınca yapılan en büyük ziyaretlerden birisi oldu.Daha sonrasında Anıtkabir'den ayrılan astsubay meslektaşlar...Haber detayı için tıklayınız.
20 EKİM 2012 GÜNÜ COŞKULU KORTEJ YÜRÜŞÜ İLE ASTSUBAYLARIN SESİNİ TÜM DÜNYA DUYDU 20 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerin son günü 20 Ekim Cumartesi Saat.16.00'da yaklaşık 20bin çalışan, emekli astsubay ve aileleri Başkent Hastanesinin önünde toplandı.Rekor düzeyde toplanan onbinlerce kişi nefesli show band orkestrası ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü öncülüğünde yürüyüşe başladı. Ankara Anıttepede, başkent hastanesinin önünden adım atacak yer kalmadan yürüyüşe başlandı.Milli Kütüphane önüne...Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ MUHTEŞEM BİR KONSER İLE SONA ERDİ 20 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri 20 Ekim Cumartesi saat 19.00'da Ankara Balgat Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezinde düzenlenen muhteşem konserle sona erdi.Konsere gösterilen ilgi ve katılım oldukça fazlaydı. Konser etkinliği Aydınlılar Derneği'nin Zeybek gösterisi ile başladı daha sonrasında Ankara Horon Ekibiyle devam etti.Bu muhteşem iki halk dansı grubunun ardından Nefesli Show Band Grubu nefesleri kesti. Konser alanını dolduran binlerce kişi sabırsızlıkla T...Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ RESEPSİYONU GERÇEKLEŞTİ 19 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler 19 Ekim Cuma Günü Ankara Hilton'da saat:19.00'da yapılan resepsiyon ile devam etti. Resepsiyona yabancı Büyükelçiliklerden askeri ateşeler ve sivil bir çok konuk katıllım gösterdi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ, Cumhuriyet Halk Paritsi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birçok siyasetçi ve bürokrat katılım göstermiştir. Ayrıca Türkiyede 89 şubesi bulunan Türkiye Emekli Astsub...Haber detayı için tıklayınız.
17 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜNDE ANITKABİR ZİYARETİ 17 Ekim 2012

17 - 20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Dünya Astsubaylar Günü etkinlikleri kapsamında, etkinliğin ilk günü ( 17 Ekim Çarşamba ) Anıtkabir ziyareti ile başlayacaktır. Saat 10.30'da Anıtkabir Arslanlı Yol önünde toplanıldıktan sonra toplu yürüyüşle beraber saat 11.00'de Atatürk'ün Mozalesine çelenk konacaktır.Meslektaşlarımızı, ailelerini ve tüm halkımızı bu önemli günde Anıtkabir'e bekliyoruz.....Haber detayı için tıklayınız.
17 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ANITKABİR ZİYARETİ İLE BAŞLADI 17 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği tarafından düzenlenen 4 günlük uluslararası organizasyon Anıtkabir ziyareti ile başladı. Sabah 10.30'da Anıtkabir-Arslanlı Yol önünde toplanıldı ve Atatürk'ün mozalesine kadar toplu yürüşle devam edildi. Saat 11.00'da Genel Başkan Ahmet KESER'in Atatürk'ün mozalesine çelenk koyarak, Anıtkabir defterini imzalaması ile tören sona erdi.Katılım oldukça yoğundu.Çalışan, emekli ...Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ PANELİ DÜZENLENDİ 17 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü kapsamında yapılan etkinliklerin birinici günü Anıtkabir Ziyareti ile başladı. Sonrasında saat 13.00'da Ankara Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen Dünya Astsubaylar Günü Paneli ile devam edildi. Panel TEMAD Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ'nin sunumuyla başladı ardından TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yaptı.Sonrasında astsubayların mesleklerinde ve emekliliklerinde yaşadıkları sor...Haber detayı için tıklayınız.
FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ AÇILIŞINDA NEFESLİ SHOW BAND KONSER VE GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ 17 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri kapsamında yapılan Fotoğraf ve Resim sergisinin açılış öncesi ve sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisinin önünde Nefesli Show Band Grubu konser ve gösteri düzenledi.Gruba Ankara halkının ilgisi çok fazlaydı.Nefesli Show Band grubu yalnız açılış günüyle kalmayıp etkinliğin diğer günleri boyunca gösterilerine devam edecektir. Ayrıntılı bilgi için http://www.17ekim.org/music.php adresini ziyaret...Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI 17 Ekim 2012

Dünya Astubaylar Günü kapsamında yapılan etkinliklerin birinici günü Anıtkabir Ziyareti ile başladı.Sonrasında saat 13.00'te Ankara Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen Dünya Astsubaylar Günü Paneli ile devam edildi. Panel bitiminden sonra Saat 16.00'da Ankara Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisinde Fotoğraf ve Resim Sergisinin açılışı gerçekleşti.Sergiye ilgi oldukça yoğundu.Açılış öncesi ve sonrasında Nefesli Show Band grubunun gösteri ve kons...Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ MÜZİK VE FOLKLOR GÖSTERİLERİ 14 Ekim 2012

17-20 Ekim Dünya Astsubaylar Günü etkinlikleri kapsamında Ankara şehir meydanları ve gösteri merkezlerinde çeşitli müzike ve folklor gösterileri yapılacaktır.4 Gün sürecek olan etkinliklerde çıkacak olan grupların programları şu şekildedir;...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD KUPASI ÖZEL ÜNVAN AT YARIŞLARI 07 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri kapsamında 12 Ekim Cuma günü Başkent Binicilik Kulubü Atlı Spor Tesislerinde saat 13.30'da TEMAD KUPASI özel ünvan at yarışları düzenlenecektir.Tüm meslektaşlarımız, aileleri ve tüm halkımız davetlidir....Haber detayı için tıklayınız.
DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNİN FİNALİ AYNA KONSERİ 07 Ekim 2012

Dünya Astsubaylar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerin final günü (20 Ekim cumartesi) Türkiye'den ve dünyadan çalışan emekli tüm meslektaşlarımız ve aileleri Ankara'da buluşacak. Aynı gün içerisinde düzenlenen diğer etkinliklerin sonunda Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde Grup AYNA konseri olacaktır. Tüm meslektaşlarımız, aileleri ve tüm halkımız davetlidir....Haber detayı için tıklayınız.
E.ASB.KD.BÇVŞ MUSTAFA YILDIZ BİSİKLETLE TEMAD GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN DÜNYA TURUNA ÇIKACAK 07 Ekim 2012

E.Asb.Kd.Bçvş Mustafa Yıldız Bisikletle TEMAD Genel Merkez Binasının önünden 20 Ekim Cumartesi Günü Dünya Astsubaylar Günü Etkinlikleri Kapsamında Dünya Turuna Başlangıç verecektir.Tüm meslektaşlarımıza duyurulur....Haber detayı için tıklayınız.
17-20 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI 07 Ekim 2012

17-20 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI...Haber detayı için tıklayınız.
KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİNİ ZİYARET 27 Eylül 2012

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü hazırlıkları kapsamında, Ankara?daki büyükelçiliklerle davet görüşmeleri devam etmektedir.Festival Tertip Komitesi Başkanı Yüksel BİNİCİ, Kuveyt Büyükelçiliğini ziyaret ederek askeri ateşe Yarbay Adel Almunaver ile görüştü ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü etkinliklerine davet etti. Yarbay Adel Almunaver, bu davetten memnun kaldığını ifade etti. ...Haber detayı için tıklayınız.
ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİ BÜYÜKLELÇİĞİNİ ZİYARET 25 Eylül 2012

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü hazırlıkları kapsamında, Ankara?daki büyükelçiliklerle davet görüşmeleri devam etmektedir.Festival Tertip Komitesi Başkanı Yüksel BİNİCİ Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret ederek Savunma Ateşesi Klaus -Dieter REINECKE ve idari Amiri Astsubay Başçavuş Lutz Sammann ile görüştü ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü 'ne davet etti.Savunma Ateşesi Klaus -Dieter REINECKE bu davetten memnun kaldığını ifade ederek katıl...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN BANGLADEŞ HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 24 Eylül 2012

Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ Bangladeş Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret etti. Askeri Ataşe Tuğgeneral Lahirul ISLAM ile görüşerek, ?Dünya Astsubaylar Günü? Festivali hakkında bilgi verdiler. Askeri Ataşe, kendilerini ziyaretten ve böyle bir davetten memnuniyet duyduğunu belirtti....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 20 Eylül 2012

TEMAD?ın ?Dünya Astsubaylar Günü? Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dış ilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU ve Zeynel Abidin KANDEMİR, KKTC Büyükelçiliğini ziyeret ettiler. Önce, Askeri Ataşe P.Kur. Albay Behçet ÖZNACAR ziyaret edildi. Sn.BİNİCİ?nin Büyükelçiliğin Konuk Defterini imzalamasından sonra, ataşenin odasına geçerek, organizasyonunu TEMAD?ın yaptığı uluslararası düzenlenecek festival hakkında bilgi verildi. Daha sonr...Haber detayı için tıklayınız.
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN 19 Eylül 2012

Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamayı kendine ilke edinmiş Türk Milleti şuan sahip olduğu her şeyi bu bayrak altında mücadele etmiş insanlara borçludur.Birçok şehit ve gazi bu vatan uğruna mücadelede bulunmuştur....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN MISIR ARAP CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 19 Eylül 2012

TEMAD?ın organize ettiği ?Dünya Astsubaylar Günü? festivali porogramı çerçevesinde; Mısır Arap Cumhuriyeti Büyükelçiliği ziyaret edildi. Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Festival Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Savunma Ataşesi Tuğgenaral Aymen ELgenaidy ile görüştüler. Tuğgeneral Elgenaidy, uluslararası boyutta yapılacak böyle bir festivale katılmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN BOSNA-HERSEK BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 19 Eylül 2012

Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Bosna-Hersek Büyükelçiliğini ziyaret ettiler. Askeri Ataşe Albay Emir KLİKO görüşerek, ?Dünya Astsubaylar Günü? Festivali hakkında bilgi verdiler. Askeri Ataşe, kendilerini ziyaretten ve böyle bir davetten memnuniyet duyduğunu belirtti....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN ROMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 17 Eylül 2012

TEMAD Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Romanya Büyükelçiliğini ziyaret ederek; Savunma Ataşesi Yarbay Ciprian Constantin NAN ile görüştüler. 17-20 Ekim tarhileri arasında uluslararası seviyede düzenlenecek festival hakkında bilgi verdiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN MAKEDONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 14 Eylül 2012

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü hazırlıkları nedeniyle; Ankara?daki büyükelçilikleri bilgilendirme ziyareti devam ediyor. Makedonya Büyükelçiliğini ziyaret eden Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Koordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Savunma Ataşesi Hv.Svn.Kur. Alb. Zoron CAMBASKİ ile görüştüler.Festival hakkında bilgi vererek,davet ettiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN ÇİN HALK CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 14 Eylül 2012

TEMAD Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Çin Büyükelçiliğini ziyeret ettiler. Çin Savunma Ataşesi Kd. Alb. LU Dali ve Ataşe Yardımcısı Yb.Liu Wei ile görüşerek; 17-20 Ekim tarhileri arasında yapılacak, Dünya Astsubaylar Günü hakkında bilgi verdiler. Ataşeler, ilk kez uluslararası yapılacak böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN KOSOVA BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 13 Eylül 2012

TEMAD Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Koordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Kosova Büyükelçilik Başkatibi Gülşen BÖLÜKBAŞI?yı ziyaret ederek, 17-20 Ekim tarhileri arasında ilk defa uluslararası seviyede düzenlenecek Dünya Astsubaylar Günü hakkında bilgi verdiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN GÜNEY KORE CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 13 Eylül 2012

17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ?Dünya Astsubaylar Günü? etkinliğini bilgilendirme ziyaretine devam eden; TEMAD Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, G.Kore Büyükelçiliğini ziyaret ettiler. Büyükelçilik Kara Ataşesi Kur. Yb. Jongbo BAIK ve Tuğg. Hakyang PARK ile görüşerek, festival hakkında bilgi verdiler.General PARK?ın, güzel Türkçesi ve esprili konuşması ile samimi bir havada g...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN PAKİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 13 Eylül 2012

TEMAD Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Büyükelçi Muhammed Haroon SHAUKAT ve Başkatip Jipu USMAN?ı ziyaret ederek, uluslararası seviyede 17-20 Ekim tarhileri arasında düzenlenecek Dünya Astsubaylar Günü hakkında bilgi verdiler. Sn.Büyükelçi bu önemli davetten çok memnuniyet duyduğunu belirtti...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD?IN KIRGIZ CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARETİ 13 Eylül 2012

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü hazırlıkları nedeniyle; Ankara?daki büyükelçilikleri bilgilendirme çerçevesinde; Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret eden Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Koordinatörü E.Astsubay Süleyman MERDANOĞLU, Müsteşar Aibek AKAEV görüştüler. Festival hakkında bilgi vererek, katılımlarını beklediklerini belirtiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD RUSYA BÜYÜKELÇİLİĞİ?Nİ ZİYARET ETTİ 11 Eylül 2012

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle; Rusya Büyükelçili?ğini ziyaret eden, Festival Tertip Heyeti Başkanı Yüksel BİNİCİ ve Dışilişkiler Kooordinatörü E.Astsubaya Süleyman MERDANOĞLU, Savunma Ataşesi Albay Evgeny KONDAKOV ile görüştü. TEMAD ve Dünya Astsubaylar Günü hakkında bilgi verdiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, TÜRKMENİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ 06 Eylül 2012

Tertip Komitesi Başkanı, Genel. Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Tertip Komitesi Dış ilişkiler koordinatörü Emekli Astsubay Süleyman MERDANOĞLU Türkmenistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ettiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, GÜRCİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ 06 Eylül 2012

ertip Komitesi Başkanı, Genel. Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Tertip Komitesi Dış ilişkiler koordinatörü Emekli Astsubay Süleyman MERDANOĞLU Gürcistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ettiler. Gürcistan Ankara Büyükelçiliği Askeri Ateşesi Albay Mamuka Samıc HARADZE ile görüşerek 17-20 Ekim Dünya astsubaylar günü kutlamaları hakkında bilgi vererek davet ettiler....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, ÖZBEKİSTAN?IN BAĞIMSIZLIK YILI KUTLAMALARINA KATIDI 05 Eylül 2012

Özbekistan Cumhuriyeti?nin, 21?nci Bağımsızlık yılı münasebetiyle; 04 Eylül 2012 akşamı Ankara Swiss otel?de düzenlenen kutlamalara, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği?ni temsilen Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Özbekistan Vakfı Başkanı Emekli Astsubay Süleyman MERDANOĞLU katıldı. ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, KAZAKİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ 05 Eylül 2012

Tertip Komitesi Başkanı, Genel. Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Tertip Komitesi Dış ilişkiler koordinatörü Emekli Astsubay Süleyman MERDANOĞLU ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) adına bisiklet ile 10 ülke dolaşmak üzere, 28 Eylül?de Asya Turu için yola çıkacak olan Emekli Astsubay Mustafa YILDIZ Kazakistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ettiler....Haber detayı için tıklayınız.
SAVUNMA VE HAVACILIK (DEFENCE AND AEROSPACE) DERGİSİ'NDE YAYINLANAN "17 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ" HABERİ 24 Ağustos 2012

Tüm Dünyaca Takip Edilen Uluslararası Savunma ve Havacılık (Defence and Aerospace) Dergisi "17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü" haberine 2012 Ağustos Ayına ait 150'nci sayısında yer vermiştir....Haber detayı için tıklayınız.
JANDARMA OKULLAR KOMUTANLIĞI DİPLOMA TÖRENİ 23 Ağustos 2012

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Vekili Yüksel Binici, 17 Ağustos 2012 Cuma günü saat 17.00'da Jandarma okullar komutanlığında düzenlenen 2011-2012 Eğitim ve öğretim dönemi diploma törenine katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD KARABAĞLAR İLÇE BAŞKANI REMZİ ÖZKACAR EBEDİYETE UĞURLANDI 23 Ağustos 2012

İzmir Karabağlar İlçe Başkanımız Emekli Kd.Bşçvş.(K.K.K. 1950-38) Remzi Özkacar, rahatsızlığından dolayı yatmakta olduğu İzmir Tepecik Araştırma Hastanesinde vefat etmiştir. Cenazesi 20 Ağustos 2012 Pazartesi Karabağlar Kulalı Camiinde kılınan ikindi namazını müteakip düzenlenen askeri törenle ebediyete uğurlandı....Haber detayı için tıklayınız.
17 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ 15 Ağustos 2012

100 bin civarında olan Astsubay meslektaşlarımızın ve 150 bin civarında olan Emekli Astsubayların kendine ait bir günün olmaması çok büyük bir eksikliktir....Haber detayı için tıklayınız.
20 TEMMUZ KIBRIS BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI 15 Ağustos 2012

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)'nin kurtuluşunun 38. yılı nedeni ile Ankara'da törenler düzenlenerek 20 Temmuz Kıbrıs Barış ve Özgürlük Bayramı kutlandı....Haber detayı için tıklayınız.
Umut Sevgi Işık VER DERGİSİ'NİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİ 04 Şubat 2012

03 Şubat 2012 Cuma saat 14:00'de TEMAD Genel Merkezinde yapılan törende, imtiyaz sahipliğini Türkiye Emekli Astsubay Derneği'nin üstelendiği, Sosyal Projeler kapsamında Engellilere Destek Projesinin bir parçası olan UMUT , SEVGİ , IŞIK VER isimli Derginin tanıtımı gerçekleştirildi....Haber detayı için tıklayınız.
MİLLİ KAHRAMAN RAUF DENKTAŞ'A SON GÖREV 19 Ocak 2012

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği heyeti, 16 Ocak 2012 Günü Milli Kahraman Rauf Denktaş'ı son yolculuğuna uğurlamak üzere kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gitti...Haber detayı için tıklayınız.