basbakan_binali_yildirim6

AK PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI BASIN AÇIKLAMASINA KATILDIK

19 Mayıs 2016 tarihinde Yüksel BİNİCİ Ak Parti Genel Başkan Adayı Basın Açıklamasına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından “Çok değerli bir arkadaşımız, büyük bir mutabakatla İzmir milletvekilimiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım genel başkan adayı olarak seçilmiştir” diyerek aday gösterildiği açıklanan Sayın Binali Yıldırım, partililerin alkışları arasında kürsüye çıktı.

AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kurucularından biri olmaktan büyük bir onur duyduğu AK Parti’nin genel başkan adaylığına layık görülmenin, kendisi için onurların en yükseği ve büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Konuşmasının başında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı\’nı tebrik eden Yıldırım, AK Parti’nin, 19 Mayıs 1919\’da Samsun’da doğan, milletin bağımsızlığını müjdeleyen güneş gibi 14 Ağustos 2001\’de milletin geleceğini aydınlatan meşale olduğunu söyledi.

Ayrıca konuşmasının sonunda Sayın Binali YILDIRIM, hunharca katledilen vatandaşların acılarını paylaşmak üzere Diyarbakır’a gideceğini belirterek, “Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye\’nin gündeminden çıkaracağız.\” ifadelerini kullandı.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"