as_topcu

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAYIN YALÇIN TOPÇU İLE MAKAMINDA GÖRÜŞTÜK

1 Temmuz 2016 tarihinde saat 16.00’da Emekli Astsubay Yüksel Binici, Emekli Astsubay Musa KUZU, Emekli Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Esef MERDOĞLU, Başkan Yardmcısı Kudret CANBAZ, Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkanı Adnan OĞUZ ve Başkan Yardımcısı Yüksel ÖZDEMİR Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Yalçın TOPÇU\’yu makamında ziyaret ettiler.

Sorunlarımızın çözümü için, sorunları ve çözümlerini birlikte sunmamız önemli. Daha da önemlisi doğru yerde, doğru zamanda anlatabilmektir.

Uzun zamandır uğraştığımız, görüştüğümüz ve ulaşmaya çalıştığımız merciiler vardı.Gelinen bu aşamada randevular zincirine en tepeden başlamak en doğrusu olacak ve diğer görüşmelerimize referans olur diye değerlendirdik.

Bu nedenle, öncelikle Cumhurbaşkanlığı ve sonrasında Başbakanımız, Milli Savunma Bakanı, Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı ile sırasıyla görüşmeyi planladık.

Bu gün saat 16:00?da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu ile görüşmemizi gerçekleştirdik.Uzun uzun ve zaman sıkıntısı olmadan durumun önemini anlattık.

Yapılan görüşmede Yüksel BİNİCİ vatanın bağımsızlık ve bütünlüğü için canlarını hiç düşünmeden feda eden, Şehit düşen, Gazi olan ve ömürlerini bu kutsal mesleğe adamış Astsubayların, Uzman Erbaşların, Uzman Jandarmaların ve emeklilerinin yaşadığı sorunları bütün detayları ile anlattı.

Özellikle son zamanlarda canlarını vatanı uğruna feda etmekten kaçınmayan meslektaşlarımızın çok önemli beklentilerinin bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getirdi.

Şehit Babalarının ve Şehit evlatlarının Babalar gününü anlatan makaleyi ve fotoğrafları sundu. Yıllardan beridir çözülmeyen sorunların çözümünün ne kadar elzem olduğunu ayrıntılarıyla ifade etti.

Sayın Yalçın Topçu, yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek vatan uğruna bu kutsal görevi yerine getiren meslektaşlarımız için yapılan iyileştirme çalışmalarında, bu hassas konuları takip edeceğini, kendisine sunulan dosyayı Sayın Başbakana ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğini, sorunlar çözülene kadar takipçisi olacağını belirtti.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın Terörle mücadele konusunda son derece kararlı olduğunu ve bu nedenle hiç bir destekten kaçınmayacaklarını bildirdi.

Tüm camiamız bilmelidir ki sorunlarımız çözülene kadar her fırsatta bıkmadan usanmadan dile getirmeye ve gündemde tutmaya kararlıyız. Bu konuda çaba harcayan görüşmeler yapan, yorum ve paylaşımları ile destek olan meslektaşlarımıza müteşekkiriz

İNŞALLAH HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ . . .

* * * MESLEKTAŞLARIMIZIN DUYMASI İÇİN LÜTFEN PAYLAŞALIM * * *

* * BEĞENİ VE YORUMLARIMIZLA HAKLI DAVAMIZI DESTEKLEYELİM * *

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"