ismail_oguz8

KAHRAMAN GAZİ ASTSUBAY İSMAİL OĞUZ’U SAYIN BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA ZİYARET ETTİ

13 Ağustos 2016 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr.Fatma Betül SAYAN KAYA ve Yüksel BİNİCİ Kahraman Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ’u evinde ziyaret etti.

Sayın Bakanımız Kahraman Gazimiz Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ’a “Sizler gerçek Türk askerisiniz. Sizler kahramansınız. Karşınızdakiler asker değil teröristti. Sizlerin ve milletimizin fedakarlıkları sayesinde bu hain girişimi atlattık” diyerek teşekkürlerini iletti.

Kahraman Gazi İsmail Oğuz, 15 Temmuz’dan bu yana hiç yalnız bırakılmadıklarını belirterek, olay gecesi yaşananları şöyle anlattı:
“Ben üstünde Türk askerinin üniforması olan birine uyarmadan ateş etmem. Kendilerini uyarmak istedim. Biz kardeşiz, birbirimizin kanını dökmeyelim dedim. Teslim olmalarını, hukukun adil bir karar vereceğini söyledim. Beni tam o anda vurdular, daha sonra yaşananları hatırlamıyorum. Şu anda sağlık durumum iyi, tamamen iyileşip bir an önce görevimin başına dönmek istiyorum.”

Gazilik onuruna yükselmiş tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor vatanın bütünlünü ve milletin bağımsızlığını korumak için şehit düşmüş tüm Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, Ailelerine yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz.