omer_halisdemir_imamhatip_lisesi

KAHRAMAN ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR’İN İSMİ İMAMHATİP LİSESİNE VERİLDİ

Yüksel BİNİCİ ve Mehmet YAMAN 25 Ekim 2016 Salı günü “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” programına katıldılar.

Program Ankara Yenimahalle’de bulunan Samanyolu Koleji’ne Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vuran Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in ismi verildiği lisede gerçekleşti.

Düzenlenen programda Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sayın Ahmet GÜNDOĞDU’da bir konuşma yaptı. Sayın Ahmet GÜNDOĞDU konuşmasında  okul binasının geçmişte FETÖ’ye ait olduğunu ancak Şehit Ömer Halisdemir adının verilerek vatana ve millete faydalı insanların yetiştirileceğini söyledi.

whatsapp-image-2016-10-25-at-14-28-00

whatsapp-image-2016-10-25-at-14-27-59

whatsapp-image-2016-10-25-at-14-27-57

Ayrıca Türkiye’nin bir çok yerinde Kahraman Astsubayımız Ömer HALİSDEMİR’in ismi bir okullara ,köprülere caddelere,sokaklara,ormanlara ..vb birçok kamusal alanlara  ismi verilerek yaşatılmaya devam etmektedir.

Ankara’nın Etimesgut İlçesinde  Şehit Astsubayımızın Kızının okuduğu lise eski adıyla Bilgi Anadolu Lisesi, yeni adıyla ‘Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi oldu.

Manisa’nın  Alaşehir İlçesinde  Özel Gaye Ortaokulu, İlkokulu ve Anaokulunun ismi, “Şehit Astsubay Ömer Halis Demir” olarak değiştirdi.

Manisa’nın Salihli İlçesinde  Özel Salihli Önal Anadolu Lisesi’ne  ve Özel Salihli Önal Ortaokulu’ne  Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Erkek Anadolu Lisesi ismi verildi.

thumbs_b_c_92221a3e802b8cb001dcb5d5a9ecd788

Samsun’da Canik ilçesinde  Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin adı, Canik Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi.

Kayseri’de Özel Kılıçaslan Liseleri’nin adı Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi.

feto-den-kapatilan-okulun-adi-ne-oldu

Niğde’de Niğde Üniversitesi’nin adı Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak değiştirildi.

nigde_omerhalisdemir_table

Amasya’nın Merzifon ilçesindeki “Gülen Sokağı”nın ismi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’i çağrıştırdığı için değiştirilerek “Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı” yapıldı.

thumbs_b_c_cd40970eb9f6f9564342feba533e8e31

Antalya’da hizmete alınan ve iki mahalleyi birbirine bağlayan köprüye, Ömer Halisdemir’in ismi verildi.

thumbs_b_c_e3f4276d3e4c768c47e7ca76a78a631b

Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Kasabasına P.Asb.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir Hatıra Ormanı yapıldı.Hatıra ormanına ilk fidanı şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir dikti.

nigdenin-bor-ilcesine-bagli-cukurkuyu-kasabasinda-sehit-astsubay

Vatanın bütünlünü ve milletin bağımsızlığını korumak için şehit düşmüş Ömer HALİSDEMİR gibi tüm Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, Ailelerine yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz.