y3

ANKARA’DAKİ SESİNİZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

ÖNEMLİ NOT:  LÜTFEN  BU YAZININ TÜM  MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞMASINI SAĞLAYALIM, SOSYAL MEDYADA VE WHATSAPP’DA PAYLAŞALIM. BİR MESLEKTAŞIMIZA BİLE OLSA  FAYDALI OLABİLMEK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONURDUR VE GÖREVDİR.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde yıllarca hizmet etmiş biri olarak emekli olduktan sonra aktif siyasette yer aldım .Bu süreçler içinde Araştırmacı yazar olarak bir çok konu üzerinde çalışmalar yürütmekteyim ayrıca meslektaşlarıma daha çok hizmet edebilmek adına Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nde (TEMAD) Genel Başkan Yardımcısı  olarak 5 yıl görev yaptıktan sonra aktif siyasete devam ediyorum.

Meslektaşlarımızın yıllarca nasıl zor koşullarda görev yaptıklarını ve emeklilikte ne tür sıkıntılarla karşılaştıklarını içlerinden  gelen biri olarak  çok iyi biliyorum.Çalışan, emekli tüm meslektaşlarım için sıkıntıların çözülmesi aşamasında  çalışmaktayım ve sürekli dile getirerek gündemde tutmaktayım.

18 yıldır  kullandığım telefon numaram hiçbir zaman değişmedi ve kapanmadı 24 saat açık oldu.Gerek sosyal medyada gerekse gerçek hayatta Sıkıntısı olan ,sesini bir şekilde duyurmak isteyen tüm meslektaşlarıma bir  dost eli olmaya çalıştım.Tüm enerjimi meslektaşlarım adına harcamaya gönüllü olarak devam edeceğim ve daha fazla çalışacağım, onların Ankara’daki sesi olacağım.

Sıkıntılarınızı, başarılarınızı, mutluluklarınızı ve üzüntülerinizi  her daim paylaşmak isterim, bunun için beni gönül rahatlığı ile arayabilir, mesaj atabilir, e-posta yollayabilir, sosyal medyada takip edebilirsiniz.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ DAHA GÜZEL GÜNLERE

İletişim bilgileri :

Telefon : 0 (532) 468 30 96

E-Posta: yukselbinici01@gmail.com


Facebook profil sayfası için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT:  LÜTFEN  HABERİ PAYLAŞARAK  TÜM  MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞMASINI SAĞLAYALIM