19mayıs

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türk Tarihinin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’un 98.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile Türk milleti tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir.

Vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için ölümü göze alan milletin evlatları olan Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile vatan sevgisi taşımanın en değerli örneği olacaksınız.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bu aziz vatanı korumak, bayrağını daima dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet Kahraman Gazilerimize sağlık ve sıhhat diler ve şükranlarımı sunarım.

Yüksel BİNİCİ