ZİYARETÇİ DEFTERİ

Mesajınız Yönetici onayından sonra eklenecektir !
(*) Yıldızlı alanların doldurulması zorunludur !
Toplam 261 tane kayıtlı yazı var
Halil Çizmeci 25 Mart 2016
Camiamız için verdiğiniz mücadeleyi canı gönülden kutluyorum.Allah yolunu açık etsin
Seyfi ÜNALAN 25 Mart 2016
Yüksel bey size teşekkür ederim. Genel seçimler öncesinde size yapılan haksızlığa, yalnız bırakılmanıza rağmen bu camia için yaptıklarınız unutulmaz. Temad sizin yanınızda olsaydı bugüne kadar sorunlarımız çoktan çözülürdü.
şenol baş 24 Mart 2016
Dava arkadaşınız olarak saygılarımı sunarım. ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Siyasette yolunuz su gibi açık olsun. Aydına bekleriz Hoşçakalın
dilaver karakahya istanbul / 23 Mart 2016
Sayın Yüksel Binici öncelikle sizi tebrik ederim. Sayın Başbakanımıza Astsubay emekli ve çalışanlarının durumlarını anlattığınız için sizi kutlarım ve çalışmalarınızın devamını dilerim.
selçuk öztürk 23 Mart 2016
Astsubay zümresinin yarım asırdır çözülemeyen kronik sorunlarını zincirleri kırarak çözdüğünüze inanıyor, size başarılarınızın devamını diliyorum, Bahtınız açık olsun,,, Zümrenin maküs talihini değiştirmekle ne kadar gurur duysanız azdır..
Ufuk ALDEMİR 23 Mart 2016
Astsubay sorunlarına İlginizden ve amansızca takiplerinizden dolayı son derece memnun oldum. Çok teşekkür eder, sonucunun amacına ulaşmasını temenni ederim. Allah (c.c.) yar ve yardımcınız olsun.
H.Fehmi SEVGİLİ 23 Mart 2016
SEVGİLİ KARDEŞİM,
TEMAD yöneticiliğin esnasında seni tanıdım,her gün daha çok sevdim.Kurumların yapamadığı pek çok konuda gayretine tanık oldum.ALLAH yolunu açık etsin,başarılar dilerim
Gökhan ÖZBAKIR Elazığ / 23 Mart 2016
Yüksel abi Allah razı olsun sizden. Sizin gibi değerli saygıdeğer meslektaşları için çabalayan bir abimiz vasıtasıyla duyulmayan sesimizi duyurdunuz.Allah yolunuzu açık etsin.
mehmet kırdemir 23 Mart 2016
TEK BAŞINA KOSKOCA CAMİANIN HAKLARI İÇİN...BIKMADAN USANMADAN HARBİDEN...ÖYLE SAGA SOLA BALON UÇURUP, REKLAM ŞÖHRET PEŞİNDE KOŞMADAN...UĞRAŞTIKLARINDA YABANA ATILIR CİNSTEN DEGİL ÖNEMLİ KONULAR...BİR TARAFTA VERDİRMEMEKTE DİRENENLER..DİĞER TARAFTA ASTSUBAYLARI TEMSİL NOKTASINDA OLUP TEMSİL EDEMEYENLER.

SAYIN YÜKSEL BİNİCİ KENDİ ADIMA KUM TANESİ KADARDA OLSAM, SAĞLADIĞIN HAK... HARCADIĞIN EMEK...AKITTIĞIN TER İÇİN... HAK BİLENE HAKKINI HELAL ET...
İNŞALLAH SENİ HAK ETTİĞİN YERDE, TBMM'DE GÖRÜRÜZ.
Mustafa ÇOBAN Konya / 18 Mart 2016
Saygıdeğer Meslektaşım,
ilk defa sizin sayenizde iktidar partisi tarafından sesimiz duyruldu. Doğru olanda buydu. Sizin sayenizde hak ettiğimiz haklarımızı alacağımıza inancımız tam. AK Parti hükümeti ve Sayın Başbakanımıza güveniyoruz. Siyasi hayatınızda Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle her zaman arkanızda olacağız saygılarımla.