ZİYARETÇİ DEFTERİ

Mesajınız Yönetici onayından sonra eklenecektir !
(*) Yıldızlı alanların doldurulması zorunludur !
Toplam 261 tane kayıtlı yazı var
mehmet kırdemir 11 Şubat 2016
Hiç bir zorunluluğu olmadığı halde...TEMAD tan ayrılmasına rağmen...gecesini gündüzüne katıp...günün her saati...astsubay sorunlarının çözümüyle ilğili çalmadığı kapı bırakmayan...HER GELİŞMEYİ BİZLERLE PAYLAŞAN....astsubay sevdalısı Sayın YÜKSEL BİNİCİ... Sayenizde...bugün itibariyle...üçaylık 1390 tl hesabıma yattı... aldığın dualar çok fazla... Allah yolunu açık etsin...tazminatlarla ilgili çalışmalarına gün itibariyle şahidiz...TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ SENİ DESTEKLİYOR... BAŞARILARIN DAİM OLSUN...DOGRUSUN ...DOGRU YOLDASIN...SENİ BİLEN BİLİYOR... İnşallat TBMM'de tüm camiamızı temsilen milletvekilimiz olursunuz. DESTEKLİYORUZ...
Assubay 2023 09 Şubat 2016
Sayın Yüksel BİNİCİ Beyefendi

Görev tazminatının sicil üzerinden tekrar teklif edileceği Facebook da yazılmaktadır. Böyle şeyler yapılmamalı. Sicil şartı ile tazminat verildiğinde amirlerin keyfiyetine kalır ve assubayların maduriyeti artarak devam eder. Makam ve görev tazminatları konusunda çalışmalarınızı destekliyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.
adil asb. 08 Şubat 2016
Sayın Yüksel Binici Bir şeyler değil çok şeyler yapıyorsunuz, Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun, dualarımız sizinle, İnşallah bizleri temsil eden yerde olursunuz, makam ve görev tazminatımızı kabul ettirirsiniz saygılarımla Eskişehir'den selamlar..
asb mustafa 08 Şubat 2016
Biz assubayların haklarını TBMM'sinde tek başına korkusuzca, yılmadan, usanmadan, arayan değerli kardeşim yolun açık olsun ALLAH yardımcın olsun sonuna kadar size güveniyorum...
ESAT TO HOLANDA / 06 Şubat 2016
Değerli meslektaşım Yüksel Binici
Sizi yakınen takip ediyorum. Daha önceki TEMAD çalışmalarınızı da biliyorum.Yaptığınız her çalışmanız akılcı, faydalı, sesimizi duyuran ve bunun sonucunda camiamıza katkı sağlayan bir niteliktedir. Eminimki TEMAD sizin yaptığınız çalışmanın bilgilerini koplayıp, yarım yamalak bilgilerle teşkilatlara yanlış bilgi aktarıyor. İş yapıyorum izlenimini veriyor. TEMAD bu beceriksiz ve çıkarcı kadrosuyla camiaya hic bir şey vermemiş ve vermesi de mümkün değildir. Bir an önce değişim şart. Özet olarak siz değerli meslaktaşım özlük haklarımız konusunda mevcut TEMAD yönetiminden daha akılci ve tecrübeli bilgilerinizle haklarımızı alacağınıza inaniyorum. Sizi TBMM'de bizlerin temsilcisi olarak görmeyi çok istiyorum. İnşallah ilk genel seçimlerde milletvekili seçilmeniz için tüm meslektaşlarımızla birlikte sizi destekleyeceğiz.Siyasette de çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Öcal dalkıran Bitlis / 05 Şubat 2016
Astsubaylar için yapmış olduklarınız için çok teşekkür ederim. 2004 yılı ve sonrası astsubayların 2008 deki kanun değişikliği ile rütbe bekleme süreleri uzadı. Bu kanun 2004, 2005, 2006, 2007, 2008'li astsubaylar için okula giriş tarihleri ve mesleğe başlama tarihlerinde 3 er yıl olarak kanunda yer alıyordu bu konu bu dönemlerde göreve başlayan bir çok astsubayı mağdur etmiştir. Bu konu hakkında bilginiz illaki vardır bir astsubay olarak söylemeyi kendime borç bildim.
Kemal Nurkan NUR İstanbul / 04 Şubat 2016
Yüksel kardeşim, seninle beraber çalıştık, bir birimizi çok iyi tanırız. Ne yaptığını ne yapacağını bilirim.Astsubay toplumuna çok emeğin geçti, dahada geçecek. Yürekten teşekkür ediyorum. Yolun açık olsun güzel kardeşim. Sende görev (Asb) aşkı var. Yunusun bu dörtlüğü senin için;

Gönlüm düştü bu sevdaya,
Gel gör beni aşk neyledi,
Başımı verdim kavgaya.
Gel gör beni aşk neyledi.

GÖZLERİNDEN ÖPERİM...
Halil İbrahim ARIOL Tekirdağ / 03 Şubat 2016
Yüksel kardeşim verdiğin habere teşekkür ederim. Ben üniversite bitirdiğimden 2000 mayısında 1/1'den emekli olmuştum. Derecesi 1/3'e ilerletmişler.Teşekkürler.

Mehmet Kırdemir 03 Şubat 2016
Her gelişme her sonuç yerli yerinde...ne dediyse o..üfürmeden..atıp tutmadan...hönkürüp parmak sallamadan...derinden sessizce çalıştın ve başardın.....kızdım bağırdım hakkını helal et....sag ol ey can...hakkını helal et....Tebrik ederim Başarılarının devamını dilerim
muhammet kars / 31 Ocak 2016
Sayın Yüksel Binici yaptığınız faaliyetleri biliyor ve takip ediyoruz. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.