ZİYARETÇİ DEFTERİ

Mesajınız Yönetici onayından sonra eklenecektir !
(*) Yıldızlı alanların doldurulması zorunludur !
Toplam 261 tane kayıtlı yazı var
AHMET ÜSTÜNEL SAMSUN / 31 Ocak 2016
Değerli arkadaşım gerçekten çok başarılı çalışmalara imza atıyorsun. Tam bir bilgi ve tecrübe kaynağısın. Seni camia olarak her zaman destekliyoruz. Kendi adıma söylüyorum ve herkesin benim gibi düşündüğünü görüyorum. TEMAD Genel Başkan Yardımcılığı döneminde yaptığın çalışmalarını da biliyoruz.Seninle birçok hakların alınacağından eminim.Başarılarının devamını diliyorum.
Emir DEVER 31 Ocak 2016
Sevgili kardeşim Yüksel Binici, okula başladığımız ilk günden beri göstermiş oldugun çalışma azmin ve kişiliğin ile hep örnek oldun.Tek amacın assubay camiası için elinden gelenin en iyisini yapmak oldu. Bu gayretlerini emekli oldukdan sonra daha aktif olarak TEMAD çatısı altında sürdürdün. Senin çalışma azmini hep takdir ve gıpta ile izledim ve her zaman yanında olmakdan gurur duyuyorum. İyiki varsın iyiki bizlerlesin. Bizim camiamız adına yaptıgın hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah yar ve yardımcın olsun.Başarılarının devamını dilerim.
Mehmet Yolcu Ankara / 31 Ocak 2016
Astsubayların gönüllü, fedakar temsilcisi Sayın Yüksel Binici, çalışmalarınızı takip ediyor, sizinle gurur duyuyorum. İnşallah bir gün sizi vekil hatta bakan olarak görmek nasip olacak. Biz her zaman yanınızda olacağız.Başaracağınızdan eminim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hüseyin Bcanak Amasya / 31 Ocak 2016
Sevgili kardeşim Yüksel Binici, 1986 yılından itibaren, astsubaylığa başladığından buyana seni tanıyorum; özverili çalışmalarını fedakarlıklarını takdirle izliyorum. Çalışkanlığın azmin ve dürüstlüğünden hiç taviz vermedin. çizgini bozmadın kardeşim. Siyaset uzun soluklu bir maratondur, seni destekliyorum, başaracağına inanıyorum, Allah yardımcın olsun. Seninde dediğin gibi "Birşey olmak değil, birşey yapmak önemlidir". Selam ve sevgilerimle
serdar AKYOL ANKARA / 30 Ocak 2016
Sayın Yüksel Binici dürüst,çalışkan, azimli,zorluklardan yılmadan çalışan, vefalı, kendini geliştiren, lider özellikleriniz ile siyaset arenasında hakettiğiniz mevkilere geleceğinizi biliyorum. Her zaman sonsuz desteğimizle yanınızda olacağımı bilmenizi istiyorum. Sizin gibi değerli işine aşık, azimli duruşunla iktidar safında yılmadan çalışan daima destekleyen bir patilisiniz. Sayın iktidar büyüklerimden isteğim sizin gibi bilgi donanımına sahip, önemli bir kitleyi temsilen Başbakanlık danışmanlığına atanmanızdır. Taktire şayan İşler başaracağınıza ve asker camiasınıda onuruyla layıkıyla temsil edeceğinize sonsuz inancım ve güvenim vardır. Allah bu kutsal görevde başarılarını daim etsin inşallah.....
COŞKUN ALBAYRAK gebze-kocaeli / 30 Ocak 2016
Sayın Yüksel Binici kardeşim camiamız için yaptığın çalışmaları yakınen takip ediyorum ve takdirle karşılıyorum.Çalışanı ve emeklisiyle astsubayların sorunları bayağı fazla. Bunları en yakından bilen ve takip eden kardeşlerimizden biride sizsiniz.şükranlarımı sunuyorum .inşallah daha fazlasını meclise girerek göstermeni arzu edenlerden biride benim. Teşekkürlerimi sunuyorum. Gözlerinden öpüyorum.
Serhat GÜRBÜZ 30 Ocak 2016
10 Yıl önce birlikte görev yaptığımız günlerde de araştırmacı , duyarlı ve titiz çalışmalarınıza şahit olan birisi olarak çalışmalarınız da başarılar dilerim sevgi ve saygılarımla.
kenan gül 30 Ocak 2016
Sayın Yüksel Binici sizleri TBMM'de görmek istiyoruz.Sorunlarımızı tüm detayları ile biliyor ve savunuyorsunuz.Siz milletvekili olsaydınız Milli Savunma Komisyonunda olacaktınız ve orada bizleri temsil edecektiniz. İnşallah bir daha ki dönemde sizi meclise gördermek için desteklerimiz sizinle olacaktır. SAYGILAR . . .
Assubay 2023 30 Ocak 2016
Sayın Yüksel Binici

Sizi önce milletvekili olarak daha sonrasında da MS Bakanı olarak görmek istiyoruz ,

Malûm 1-4 ü içi boş olarak verilmişti , Astsubay ek göstergesi de çağ dışı kalmış durumda , 1-4'nün ek göstergesi 4200 , 1'nci Kademeli Kd.Bçvş. için ek göstergesi 4800 , 2'nci Kademeli Kd.Bçvş. için ek göstergesi de 5400 olarak güncelenmelidir ,

Astsubay sorunları konusunda emeği geçen herkese çok çok teşekkürler , sizi siyaset de görmek istiyoruz, destekliyoruz, yolunuz açık olsun
izzet ipek kocaeli / 30 Ocak 2016
Sayın Büyüğüm;
Assubay camiasının çağdaş yaşam standartlarını yakalayabilmesi, maddi, manevi ve beşeri yönden sınıf atlaması hedeflerini önümüze serebilecek, zamane şartlarında artık zorunlu bir ihtiyaç haline gelen, faaliyetlerin inşaa edilmesine bir yerlerden başlanılması gerektiği aşikardır.Bu konuda çalışmalarınız ve müspet düşünceleriniz olduğunu tahmin ediyorum ve size başarılar diliyor, saygılar sunuyorum.