ismail_oguz4

KAHRAMAN GAZİ ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ İSMAİL OĞUZ “KARDEŞ KARDEŞİ VURMAZ” DEDİ VURULDU

8 Ağustos 2016 tarihinde saat 18.00’da Yüksel BİNİCİ Kahraman Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ’u evinde ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında en önemli noktalardan birisi Ankara Gölbaşı’nda bulunan Özel Kuvvetler Komutanlığı idi. Burayı ele geçirmek isteyen bir grup darbecinin birliğe saldırı düzenlemesi sonucunda göreve çağrılmış olan birlik personeli görev yerine geldiler.

Bu askerlerin içinde Kıdemli Başçavuş İsmail Oğuz’da bulunuyordu.Kahraman Gazi Astsubayımız İsmail Oğuz kendi birliğine saldıran darbecilere karşı “Durun ateş etmeyin hepimiz kardeşiz bu vatanın evlatlarıyız, kardeş kardeşe sıkmaz” diye uyardı ama hain darbeci FETÖ’ya ruhunu satmış bu kalleşler gözleri dönmüş vaziyette uyarıları dinlemediler, ateş etmeye devam ettiler bu esnada, Kıdemli Başçavuş İsmail OĞUZ seken bir kurşunun yüzüne gelmesi sebebiyle ağır yaralanmıştır.

Şuan evinde tedavisi devam eden Kahraman Gazi Astsubayımıza ve kendisi gibi Gazilik onuruna yükselmiş tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor vatanın bütünlünü ve milletin bağımsızlığını korumak için şehit düşmüş tüm Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, Ailelerine yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz.