resul_aydogdu

KAHRAMAN GAZİMİZ ZİYARET EDİLDİ

8 Ağustos 2016 saat 15.00’da Yüksel BİNİCİ ve Mehmet YAMAN Hava Kıdemli Başçavuş Erdal Aydoğdu’nun yeğeni Kahraman Gazi Resul Emin AYDOĞDU’yu tedavi görmekte olduğu Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Kahraman Gazi Resul Emin Aydoğdu başından geçen olayları şu şekilde anlattı:

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini engellemek için Genelkurmay Başkanlığına giren ilk grupta yer alan Resul Emin Aydoğdu, bir rütbelinin kendisine silah doğrulttuğunu anlatarak Tahrik edici sözler söyledi, Kelime-i şehadet getirmemi istedi ve ‘öleceksin’ dedi. Yanıma gelerek silahını başıma doğrulttu ve ellerimi kafama dayamamı söyledi. Daha sonra beni pencereye çıkarttı, ateş ederek ikinci kattan aşağı düşürdü. Vurulduktan sonra 20-25 dakika yerde kaldım. Bir kaç asker bacağımdan tutup Genelkurmay Başkanlığının bahçesine sürükledi. ‘Buradan gitmezsen seni tarayacağım’ diye tehdit etti. Ben yuvarlanarak oradan uzaklaşmaya çalıştım. Bir Vatansever aracıyla beni alarak hastaneye getirdi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kahraman Gazimiz “Şu an yine aynı durum olsa kalkar giderim, her şey vatan için” dedi.

Şuan Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Kahraman Gazimiz Resul Emin Aydoğdu’ya ve kendisi gibi Gazilik onuruna yükselmiş tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor vatanın bütünlünü ve milletin bağımsızlığını korumak için şehit düşmüş tüm Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, Ailelerine yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz.