Yüksel Binici Kişisel Web Sayfası
HABERLER
AK PARTÄ° SÄ°NCAN Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINI ZÄ°YARET 28 Åžubat 2015

28 Şubat 2015 tarihinde saat 12.30'da Ak Parti Sincan İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir. 25.Dönem AK Parti Milletvekili A.Adayı çalışmaları kapsamında yapılan görüşmede, seçim sürecinde Sincan Bölgesinde yapılabilecek seçim çalışmaları konusunda istişarelerde bulunulmuştur....Haber detayı için tıklayınız.
ÇANKAYA AK PARTÄ° Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžI ZÄ°YARET 28 Åžubat 2015

28 Şubat 2015 tarihinde saat 15.30'da Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir. 25.Dönem AK Parti Milletvekili A.Adayı çalışmaları kapsamında yapılan görüşmede, seçim sürecinde Çankaya Bölgesinde yapılabilecek seçim çalışmaları konusunda istişarelerde bulunulmuştur....Haber detayı için tıklayınız.
GÖLBAÅžI AK PARTÄ° Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINI ZÄ°YARET 27 Åžubat 2015

27 Şubat 2015 tarihinde saat 11.00'de Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° POLATLI Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINA ZÄ°YARET 26 Åžubat 2015

26 Şubat 2015 tarihinde saat 15.30'da Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir....Haber detayı için tıklayınız.
AK PARTÄ° ETÄ°MESGUT Ä°LÇE BAÅžKANLIÄžINA ZÄ°YARET 25 Åžubat 2015

25 Şubat 2015 tarihinde saat 16.00'da Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 25.Dönem Ak Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel BİNİCİ tarafından ziyaret edilmiştir. Yapılan görüşmede seçim sürecinde Etimesgut Bölgesinde yapılabilecek seçim çalışmaları konusunda istişarelerde bulunulmuştur. ...Haber detayı için tıklayınız.
MESLEKTAÅžLARIMA AÇIKLAMA 23 Åžubat 2015

Türkiye Büyük Millet Meclisi 25.Dönem Genel Seçimleri Milletvekili Aday Adayı olmam nedeni ile yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen görevimden ayrılmış bulunmaktayım. ...Haber detayı için tıklayınız.
YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° A.ADAYI AÇIKLAMASI 18 Åžubat 2015

Kıymetli Meslektaşlarıma ve kamuoyuna Aday Adaylığım konusunda açıklamam... 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine katılmak üzere, Adalet Kalkınma Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili aday adayıyım. SAYGILARIMLA Yüksel BİNİCİ ...Haber detayı için tıklayınız.
9 ÅžUBAT DÃœNYA SÄ°GARAYI BIRAKMA GÃœNÃœ 09 Åžubat 2015

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü. Sigara içmeyelim,içenleri uyaralım ! Sigaranın zararlarını içenlerin yanı sıra aileler, arkadaşlar ve tüm toplum görür. SİGARAYI BIRAKALIM, HAYATA YENİDEN BAŞLAYALIM !!! ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GENEL BAÅžKAN YARDIMCISI YÃœKSEL BÄ°NÄ°CÄ°'YE ÖDÃœL 02 Åžubat 2015

TEMAD, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ'ye Türkiye Gençlik Teşkilatı, 02 Şubat 2015 günü "Sarıkamış Bir Destandır" Fotoğraf Sergisi ödül töreninde yılın araştırmacı yazarı ödülü verildi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI HASAN KEMAL YARDIMCI Ä°LE GÖRÜŞTÃœ 17 Ocak 2015

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 13 Ocak 2015 tarihinde, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal YARDIMCI ile görüştü. Görüşmeye Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Genel Sekreter Fikret PARLAK, Yönetim Kurulu Üyesi Sami BAŞKAYA katıldı. Toplantıda Türk Silahlı Kuvvetlerin'de görev yapan ve emekli olan astsubayların sorunları ve özlük hakları görüşüldü....Haber detayı için tıklayınız.
SARIKAMIÅž ÅžEHÄ°TLERÄ°NÄ° ANMA 100.YIL TÖRENLERÄ° 04 Ocak 2015

ENVER Paşa komutasında 100 yıl önce yapılan Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 60 bin Mehmetçik?i anmak için her yaştan binlerce kişi yürüdü....Haber detayı için tıklayınız.
MEVLÄ°D KANDÄ°LÄ°NÄ°Z MÃœBAREK OLSUN 02 Ocak 2015

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...Haber detayı için tıklayınız.
YENÄ° YILINIZ KUTLU OLSUN 31 Aralık 2014

Yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.2015'in sevdiklerinizle birlikte tüm dileklerinizin gerçekleştiği ve sizlere sağlık,başarı,mutluluk getirecek bir yıl olmasını diliyorum....Haber detayı için tıklayınız.
SARIKAMIÅž HAREKATI 22 Aralık 2014

Sarıkamış Harekatı Türk Milletinin azminin ve cesaretinin en büyük örneklerinden biridir.Bulunduğu tüm kötü şartlar rağmen gerektiğinde canını hiç düşünmeden vermeye hazır olan bir millet iradesinin destanıdır Sarıkamış.Geri dönmemek üzere giden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD TBMM AÇILIÅžINA KATILDI 19 Aralık 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 01 Ekim 2014 günü Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. Dönem 5. yasama yılı açılış törenlerine katılmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
SÄ°VÄ°L TOPLUM KURULUÅžLARI 17 Aralık 2014

Sivil toplum kuruluşları tarihte özellikle sosyal yardımlaşma ve sosyal hizmetler alanında büyük görevler üstlenmiştir. Zamanlar toplumların gelişmesi, büyük sanayi adımları, kentleşmenin artması ve gelişmesi, toplumlarda yeni sınıfların ortaya çıkması......Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, ADANA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° Ä°LE GÖRÜŞTÃœ 15 Aralık 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Genel Sekreter İsmail MAVİ, 12 Eylül 2014 tarihinde saat: 17.00'da Adana Milletvekili Fatoş GÜRKAN'ı, makamında ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
RAKAMLARLA GENÇLÄ°K VE NÃœFUS 10 Aralık 2014

Gençler bir toplumun enerjisini yansıtan, o toplumu geleceğe taşıyan bir yaş grubudur. Çoğu ülke yaşlılığın getirdiği endişeyle, kimi ülkeler ise kontrolsüz büyüyen gençliğin endişesiyle politikalar geliştirmektedir. Bir yerde problem olan gençler bir yerde o toplumun ilacı olabilmektedir. Avrupa?da çoğu ülke ailelere çocuk yapma konusunda......Haber detayı için tıklayınız.
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÃœNÃœ TÃœM ÖĞRETMENLERÄ°MÄ°ZE KUTLU OLSUN 24 Kasım 2014

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda çağdaş,vicdanı hür ,fikri hür nesiller yetiştiren, Türkiye'nin dört bir yanında en zor şartlar altında çalışan kar kış demeden geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyor bu meslek uğruna şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi de saygıyla anıyoruz....Haber detayı için tıklayınız.
29 EKÄ°M CUMHURÄ°YET BAYRAMI KUTLU OLSUN 29 Ekim 2014

Eşsiz ve isimsiz milyonlarca kahramanın, büyük zorluklarla kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok büyük fedakarlıklarla yüz binlerce Şehidin ve yüz binlerce Gazinin kanları ve canları pahasına kazanılmıştır. Büyük Türk Milletine bağımsızlığımızı armağan etmiş ve canını vatan uğruna feda etmekten kaçınmadan mücadele etmiş Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve kahrama...Haber detayı için tıklayınız.
17 EKÄ°M DÃœNYA ASTSUBAYLAR GÃœNÃœ KUTLU OLSUN 17 Ekim 2014

Türk Ordusu'nun cefakar,emektar çalışan, emekli tüm meslektaşlarımın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım....Haber detayı için tıklayınız.
17 EKÄ°M ASTSUBAYLAR GÃœNÃœ 17 Ekim 2014

100 bin civarında olan Astsubay meslektaşlarımızın ve 150 bin civarında olan Emekli Astsubayların kendine ait bir günün olmaması çok büyük bir eksikliktir....Haber detayı için tıklayınız.
MÃœBAREK KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 04 Ekim 2014

Mübarek Kurban Bayramında tüm sevdiklerinizin yanınızda olması dileği ile bayramınız kutlu olsun....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD ALMANYA BÃœYÃœKELÇİLİĞİ'NÄ°N DÃœZENLEDİĞİ RESEPSÄ°YONA KATILDI 02 Ekim 2014

02 Ekim 2014 Perşembe günü 18.30 'da Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ Almanya Federal Büyükelçiliği'nin düzenlediği resepsiyona katılmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GÖLCÃœK ÅžUBESÄ°NDE BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME VE Ä°STÄ°ÅžARE TOPLANTISI DÃœZENLENDÄ° 04 Eylül 2014

Temad Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu üyesi H.Kasım RIZAOĞLU TEMAD Gölcük Şubesinde bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GENEL MERKEZ YALOVA ÅžUBESÄ°NDE BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME VE Ä°STÄ°ÅžARE TOPLANTISI DÃœZENLENDÄ° 04 Eylül 2014

Temad Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu üyesi H.Kasım RIZAOĞLU TEMAD Yalova Şubesinde bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GEMLÄ°K ÅžUBESÄ° BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME VE Ä°STÄ°ÅžARE TOPLANTISI 04 Eylül 2014

Temad Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu üyesi H.Kasım RIZAOĞLU TEMAD Gemlik Şubesinde bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD BURSA ÅžUBESÄ° YENÄ° BÄ°NASININ AÇILIÅžI YAPILDI 02 Eylül 2014

02 Eylül 2014 Salı günü, Saat 14.30'da TEMAD Genel Başkan Sayın Ahmet Keser,Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Yönetim Kurulu Üyesi H.Kasım RIZAOĞLU, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Sayın Seyfettin Saldık, İl Jandarma Komutanı, Merkez Komutanı, siyasi partilerin temsilceleri,ve bölgedeki birçok TEMAD il ve ilçe başkanlıklarından başkan ve başkan yardımcıları, ile üyeleri katılmıştır....Haber detayı için tıklayınız.
30 AÄžUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 AÄŸustos 2014

Aziz Türk Milletinin tarihte yazmış olduÄŸu destan "KurtuluÅŸ Savaşı" Mücadelesinin zafer günü olan 30 AÄŸustos Zafer Bayramı tüm Türk milletine kutlu olsun. Bu bayram Türk Milletinin en zor ÅŸartlarda bile bağımsızlığını ve onurunu nasıl koruduÄŸunun tarihi bir ispatıdır.Büyük Türk Milletine bağımsızlığımızı armaÄŸan etmiÅŸ ve canını vatan uÄŸruna feda etmekten kaçınmadan mücadele etmiÅŸ Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÃœRK ve silah arkadaÅŸlarını, Aziz Å...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD Ä°KM. BÇVÅž. ERHAN ÖZDEMÄ°R'Ä°N CENAZESÄ°NE KATILDI 22 AÄŸustos 2014

TEMAD Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ, Gnl. Sek. İsmail MAVİ Keçiören Şb. Bşk. Ertubay ÖZER 22 Ağustos 2014 günü saat: 12:00'da GATA'da, İkmal Başçavuş Erhan ÖZDEMİR'in cenaze törenine katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 27 Temmuz 2014

Bayram bir araya gelmektir. Bayram çocuklaşmaktır, büyüklerimizin ellerini öptüğümüzde. Bayram yaşlanmaktır, küçüklerimiz ellerimizi öptüğünde. Bayram küslüklerin bitmesidir. Bayram düşmanlıkların sona ermesidir. Bayram özlemlerin kucaklaşmalara dönüşmesidir. Ve Bayram hatırlamaktır dostları. Mübarek Ramazan Bayramında tüm sevdiklerinizin yanınızda olması dileği ile bayramınız kutlu olsun....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD VÄ°ZYON TOPLATISINA KATILDI 11 Temmuz 2014

11 Temmuz 2014 cuma İstanbul'da bulunan Haliç Kongre Salonun'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın cumhurbaşkanlığı adaylığı için açıkladığı vizyon toplantısına Türkiye'de önde gelen STK temsilcileri, iş ve spor dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda sanatçı da katılmıştır.Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) olarak bu toplantıya davet edilinmiştir. Genel Başkan Ahmet KESER ile Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ TEMAD'ı t...Haber detayı için tıklayınız.
BABALAR GÃœNÃœ KUTLU OLSUN 15 Haziran 2014

Çocuklarına ve eşlerine hiç düşünmeden her türlü fedakarlıkta bulunan cefakar ve emektar tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD TOPLUMSAL UZLAÅžI TOPLANTISINA KATILDI 14 Haziran 2014

14 Haziran 2014 Cumartesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara?da sanatçılar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle Hilton Otel?de düzenlenen Toplumsal Uzlaşı Toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini temsilen TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER,Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve TEMAD Hukuk Komisyonu Başkanı Av.Mehmet Erkan AKKUŞ katılmıştır...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD JANDARMANIN 175'NCÄ° YILI KUTLAMALARINA KATILDI 14 Haziran 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ, Hukuk Kom. Bşk'nı M. Erkan AKKUŞ 14 Haziran 2014 tarihinde Jandarma teşkilatının, kuruluşunun 175'nci yılı nedeni ile Jandarma okullar komutanlığında yapılan kutlama törenine katıldı....Haber detayı için tıklayınız.
MÄ°RAÇ KANDÄ°LÄ°NÄ°Z MÃœBAREK OLSUN 25 Mayıs 2014

Miraç Kandiliniz mübarek olsun.Bütün İslam alemine sağlık,hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Yüksel BİNİCİ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKANI Ä°LE GÖRÜŞTÃœ 02 Mayıs 2014

TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER, Genel Başkan Yardımcıları Yüksel BİNİCİ, Tamer YILMAZ, Selçuk ÇAPAR, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Abidin KANDEMİR, Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ'la görüştü....Haber detayı için tıklayınız.
Ä°ZMÄ°R VE ÇANAKKALE MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° TEMAD GENEL MERKEZÄ°NE ZÄ°YARETTE BULUNDU. 10 Nisan 2014

İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın TÜRELİ ve Çanakkale Milletvekili Ali SARIBAŞ, TEMAD Genel Merkezine ziyarette bulundu....Haber detayı için tıklayınız.
TBMM MÄ°LLÄ° SAV. KOM. BÅžK.OÄžUZ KAÄžAN KÖKSAL TEMAD KIRIKKALE ÅžUBESÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ° 21 Mart 2014

21 Mart 2014 Cuma günü Saat 13:30'da AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Savunma Kom. Başkanı Sn.Oğuz Kağan KÖKSAL ve AK Parti Kırıkkale Bld. Bşk. A. Sn.Mehmet SAYGILI'nın TEMAD ziyareti....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, BÃœYÃœK ANKARA YÃœRÃœYÜŞÜ VE MÄ°TÄ°NGÄ° 15 Mart 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin Büyük Ankara Mitingi: Türkiye genelinde 90 şube üyelerinin katılımı ile saat: 11:00'da Anıtkabir'de Ata'yı ziyaret ve Mozaleye çelenk koyma ile başladı....Haber detayı için tıklayınız.
ASTSUBAYLARIN ÖLÃœM ORUCU EYLEMÄ° 05 Mart 2014

Türkiye tarihinde bir ilk olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin 05 Mart 2014 Çarşamba günü Ankara?da başlattığı ölüm orucu eylemi, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin destek ziyaretleri ile büyük ses getirdi.Ayrıntılar için......Haber detayı için tıklayınız.
Ä°STANBUL'DA BÃœYÃœK ASTSUBAY YÃœRÃœYÜŞÜ VE BASIN AÇIKLAMASI 01 Mart 2014

01 Mart 2014 Cumartesi İstanbul Galatasaray Lisesi önünde, binlerce astsubay ve ailesi, başlanacak ölüm orucu için TEMAD Genel Başkanığı'nın basın açıklaması ve yürüyüşüne katılım göstermiştir....Haber detayı için tıklayınız.
KORE ÅžEHÄ°TLERÄ° ANILDI 25 Ocak 2014

25 Ocak 2014 Cumartesi saat 11.00'de Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Vekili Yüksel BİNİCİ ve Yönetim kurulu üyesi Ahmet SEZER Yüksek Denetleme Kurulu üyeleri Bekir KARAKUŞ, Hasan YILLAR Kore Şehitlerini anma törenine katıldı. ...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, ADANA VE Ä°STANBUL MÄ°LLETVEKÄ°LLERÄ°YLE GÖRÜŞTÃœ 24 Ocak 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SEZER, 24 Ocak 2014 tarihinde saat: 13.15'de İstanbul Milletvekili, Plan ve bütçe komisyonu üyesi Mehmet MUŞ, saat: 14:00'da Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ'ı makamında ziyaret etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Astsubayların yaşadığı mobbing, ekonomik sorunlar ve emekli astsubayların özlük hakları düzenlemesi konularında görüşülmüştür. T.B.M.M.'...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, KONYA MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° Ä°LE GÖRÜŞTÃœ 22 Ocak 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SEZER, 22 Ocak 2014 tarihinde saat: 14.00'da Konya Milletvekili Mustafa KALAYCI'yı, makamında ziyaret etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Astsubayların yaşadığı mobbing ve ekonomik sorunlar ile emekli astsubayların uğradığı haksızlıkları TBMM Genel kurulunda dile getirdiği için Sayın Mustafa Kalaycı'ya teşekkür edildi. Sayın Kalaycı her alanda olduğu g...Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD, SAMSUN VE ANTALYA MÄ°LLETVEKÄ°LLERÄ°YLE GÖRÜŞTÃœ 15 Ocak 2014

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Genel Sekreter İsmail MAVİ, 15 Ocak 201'de saat: 11.30'da Emekli astsubay intiharlarına ilişkin TBMM Başkanlığı'na meclis araştırma önergesi sunan Samsun Milletvekili A. İhsan KALKAVAN'ı, makamında ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
ÅžEHÄ°T KUBÄ°LAY VE MENEMEN OLAYI 23 Aralık 2013

Askerliğini yedek subay olarak yapmaktayken 23 Aralık 1930 yılında İzmir'in Menemen İlçesinde görevi başında hunharca şehit edilen Asteğmen Kubilay ve Türkiye Cumhuriyetine emeği geçmiş tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor.Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GENEL MERKEZ GAZETECÄ° YAZAR TUNCA BENGÄ°N'Ä° ZÄ°YARET ETTÄ° 23 Aralık 2013

23 Aralık 2013 Pazartesi TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER,Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Hukuk Komisyonu Başkanı Erkan AKKUŞ Milliyet Gazetesi Yazarı Tunca BENGİN'i ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
TEMAD GENEL MERKEZ GAZETECÄ° YAZAR UMUR TALU'YU ZÄ°YARET ETTÄ° 23 Aralık 2013

23 Aralık 2013 Pazartesi İstanbul'da TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER,Genel Başkan Yardımcısı Yüksel BİNİCİ ve Hukuk Komisyonu Başkanı Erkan AKKUŞ Gazeteci Yazar Umur TALU'yu ziyaret etti....Haber detayı için tıklayınız.
K.K.T.C BASININDA TÃœRKÄ°YE EMEKLÄ° ASTSUBAYLAR DERNEĞİ 07 Aralık 2013

6 Aralık 2013 tarihlerinde TEMAD Genel Merkez heyeti tarafından, Cumhurbaşkanı Derviş EROĞLU'nu ziyaretinden sonra K.K.T.C yazılı ve görsel basınında bir çok haberde yer almıştır....Haber detayı için tıklayınız.